Obavijesti

Sport

Komentari 127

Utakmica iza slabo zatvorenih vrata: Što ćete, pobijedili su Hajduk i to im je velika vijest

Utakmica iza slabo zatvorenih vrata: Što ćete, pobijedili su Hajduk i to im je velika vijest
10

Momčad Ferde Milina došla je na Poljud kao sparing partner bijelima koji ovaj vikend ne igraju protiv Rijeke, pobijedila 2-0 i vijest pustila u javnost protivno dogovoru između klubova

VIDEO

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je nakon pobjede nad Istrom prošlu nedjelju kako će pauzu do novog ogleda u HNL-u protiv Varaždina i rupu zbog odgode Jadranskog derbija iskoristiti odigravanjem dvaju prijateljskih utakmica.

Jedna od njih bila je ogled protiv Posušja, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine. Odigrao se u četvrtak navečer oko 19 sati na Poljudu bez prisustva medija i kamera i u Hajduku su zamislili da to prođe bez bilo kakve objave, kao klasičan trening.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja zaigrao na Torcida kupu

Pokretanje videa...

Livaja zaigrao Torcida kup VIDEO

Ipak, gosti su iznenadili i pobijedili 2-0 momčad u kojoj su istrčali gotovo svi prvotimci poput Gerga Lovrencsicsa, Tonija Borevkovića, Josipa Eleza, Darija Melnjaka, Lukasa Grgića, Josipa Vukovića, Filipa Krovinovića, Stipe Biuka, Emira Sahitija, Marka Livaje.

U Posušju, momčadi koju trenira Zadranin Ferdo Milin, potom su prekršili dogovor i informaciju objavili na stranici na Facebooku, dok Hajduk i dalje nije objavio ni slova o toj trening utakmici. Ali ipak se oglasio glasnogovornik Božo Pavković.

- Utakmica je trebala biti zatvorenog tipa, takav je bio dogovor. Igrala je manje-više ekipa koja nije nastupala u službenim utakmicama, ali Posušje se pohvalilo. Što ćete, dobili su Hajduka, njima je to velika vijest - rekao je Pavković za Sportske novosti.

Hajduk je u prvom poluvremenu igrao s drugom momčadi i nekim juniorima poput Ivana Krole i Dominika Prpića. Primio je tad oba gola, zabijali su Slobodan Milanović i Dario Pavković. Kad su u nastavku ušli prvotimci uz neke igrače iz drugog plana poput Ivana Ćubelića i Samuela Eduoka, nisu ništa uspjeli promijeniti. U drugom poluvremenu branio je i Danijel Subašić.

- Više bih volio kad bismo igrali jer samo kroz utakmice možemo držati formu. Svakom utakmicom, malo pomalo, postajemo bolji. Ne možemo ništa napraviti jer klubovi igraju i druga natjecanja, u potpunosti ih razumijem što im je važnija Europa. Naravno, nećemo stati raditi - rekao je Valdas Dambrauskas nakon pobjede u Puli.

Hajduk bi prije puta u Varaždin (subota, 19 sati), koji će biti generalka za europsku premijeru, prema svemu sudeći protiv Vitórije Guimarães, odigrati još jednu prijateljsku utakmicu protiv drugoligaša Solina u ponedjeljak. Prilika je to i za prvu pobjedu u neslužbenim utakmicama ove sezone nakon poraza od Cluja (2-0), Genta (3-0) i Posušja i remija s HSV-om (2-2) i Kisvardom (1-1). No ovaj put možda ipak nećemo doznati rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe