Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Utakmica sa Slavenom je meni ipak nešto posebno'

'Utakmica sa Slavenom je meni ipak nešto posebno'
1

Ovu pljuskicu od Zadra doživio sam pozitivno jer dugo nismo imali razočaranje zbog loših rezultata, sada je i atmosfera napetija, rekao je K. Jurčić

VIDEO

Za dečke je to uobičajena utakmica, no za mene je ipak posebna. Prvi put igram protiv Slavena u Koprivnici. Većinu igrača poznajem jer mnogi su bili u kombinacijama dok sam ja tamo bio trener, a neki su već i igrali, rekao je Kruno Jurčić u najavi utakmice Dinama s njegovim bivšim klubom u Koprivnici. Osim igrača Jurčić dobro poznaje i trenera Slaven Belupa.
- Nema nikakvih nepoznanica jer dobro poznajem i Dalićevu nogometnu filozofiju. Prijatelji smo i puno pričamo o nogometu. Voli igrati ofenzivno i nadigravati se. Imaju profil laganih igrača, tzv. 'laka konjica', koji su orijentirani prema naprijed, niski su, brzi i okretni - rekao je Jurčić pa malo zastao i primio se za zub:
- Oprostite što malo fufljam. Bio sam kod zubara.
U posljednjoj utakmici Dinamo je remizirao sa Zadrom, a Zdravko Mamić i neki igrači nisu mogli sakriti razočaranje.
- Ovu pljuskicu od Zadra doživio sam pozitivno  jer dugo nismo imali razočaranje zbog loših rezultata, sada je i atmosfera napetija - priča Kruno. Nakon utakmice s Belupom Kruno bi lakše trebao do odgovora tko će biti partner Mandžukiću u napadu te uvjerava da će ona nervoza čim ne zabiju na početku utakmice uskoro nestati.
- Svaka utakmica i svaka dobra rola je dobra predispozicija da igrač uđe u prvu momčad. Treneri i igrači su pod ogromnim pritiskom u Dinamu. Svi bi da u 15. minuti da vodimo 2-0 što nije baš sportski jer na drugoj strani stoji 11 igrača bez obzira na kvalitetu. Radimo na tome i uskoro ćemo gledati Dinamo koji će i u ozbiljnim utakmicama igrati svih 90 minuta ozbiljno. Imamo puno mladih igrača i to je teško. Klinci tako preskaču neke korake, u njih se uvuče nervoza, a s time se treba naučiti nositi - zaključio je Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti