Obavijesti

Sport

Komentari 14

'Uvijek navučem najprije lijevu kopačku i u toaletu idem lijevo'

'Uvijek navučem najprije lijevu kopačku i  u toaletu idem lijevo'
1

Napadač minhenskog Bayerna Mario Gomez otkrio je kako i on kao i brojni drugi nogometaši ima svoje male rituale kojih se strogo pridržava prije svakog susreta

VIDEO

Brojni su nogometaši praznovjerni,a među njima je i 'Bayernov Messi', Mario Gomez koji ima svoje rituale prije svakog susreta.

Ponajbolji igrač minhenskog Bayerna koji se u sedam susreta Lige prvaka sedam puta upisao među strijelce dok je u Bundesligi u 16 odigranih susreta 17 puta tresao mrežu otkrio je kako prije nego istrči na travnjak ima male navike bez kojih jednostavno ne može.

- Uvijek prvo oblačim lijevu čarapu i lijevu kopačku. To jedino. Eh, da. I uvijek, ali baš uvijek u toaletu odlazim skroz lijevo - priznao je Gomez koji uspješnu sezonu pripisuje upravo svojim malim ritualima.

Gomez će u proljetnom dijelu prvenstva imati pred sobom priliku postići nešto što nijednom igraču u Bundesligi nije uspjelo već 35 godina. Naime, posljednji igrač koji je u jednoj sezoni u njemačkom prvenstvu zabio 30 ili više golova bio je Dieter Müller (Köln) u sezoni 1976/77. Skupio je tada 34 pogotka. Posljednji, pak, Bayernov nogometaš sa sličnim dosegom bio je veliki Gerd Müller 1974. kada je zabio točno 30 golova.

Ne čudi zato što ga je njemački trener Ottmar Hitzfeld usporedio s najboljim igračem svijeta Leom Messijem smatrajući da je Gomez bitan Bayernu baš kao i Argentinac Barceloni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...