Obavijesti

Sport

Komentari 48

Uzbuna na Poljudu, stiže 'crna mačka': Istra nikome ne leži...

Uzbuna na Poljudu, stiže 'crna mačka': Istra nikome ne leži...
1

Istra bi po kadru i igri morala biti među pet momčadi u ligi, a imaju i pravog trenera. A uz to i protiv Hajduka imaju dodatni motiv, najavio je utakmicu s Istrom Igor Tudor

VIDEO

Više od tri godine prošlo je od zadnje pobjede Hajduka nad Istrom na Poljudu, a u zadnje vrijeme ni u Puli Splićani nisu prolazili baš dobro, pa nije ni čudno da je Igor Tudor najavio opću mobilizaciju.

Dolazak Istre i Igora Pamića, koji su u zadnje vrijeme prava 'crna mačka' za Hajduk, dodatno je mobilizirao sve na Poljudu.

- Oni su nam tradicionalno nezgodan suparnik, toliko se to već proteglo da nam svima daje i dodatnu motivaciju. Dolazi nam momčad s kojom jako teško igramo, igrači su 'štufi' zbog toga i to će nam biti dodatni motiv – priznao je trener Splićana Igor Tudor, koji itekako respektira i Igora Pamića i njegove 'crne mačke'.

- Istra bi po kadru i igri morala biti među pet momčadi u ligi, imaju i pravog trenera, a očito da protiv Hajduka imaju i dodatan motiv. I nije baš da oni ne leže samo nama, oni ne leže nikome, svi teško igraju protiv njih, jer su jako dobro organizirani, imaju i inidividualnu i momčadsku kvalitetu, imaju što se kaže i glavu i rep.

Recept za pobjedu nije želio otkriti.

- Vidjet ćete ga sutra na terenu. Cijeli tjedan je možda nekome sa strane izgledao turbulentan, no mi smo jako dobro radili, analizirali smo kako ih pobijediti i vjerujem da smo spremni za to. Igračima sam rekao da moraju biti koncentrirani samo na ispravljanje vlastitih pogrešaka, da moraju ulagati u sebe. Vjerujte mi na riječ, proteklog tjedna ja sam razmišljao 99% o Istri, a 1% o ostalim stvarima koje su se događale.

U tih 1% stao je i Marko Matoc, sudac utakmice u Koprivnici.

- To što nam se dogodilo se događa i u svim drugim ligama, i u Italiji i u Španjoslskoj. Ja sam prvi za to da se spuste tenzije, ipak je ovo sport... U ponedjeljak sam rekao igračma da ne želim više čuti o sucu ni jednu jedinu riječi, da nam to ne smije biti alibi za loš rad na treningu. Zanima nas samo teren i 11 momaka koji razmišljaju samo o pobjedi. Imamo sjajnu atmosferu, koju će dodatno podgrijati koncert za našega Vinka Cocu, a mi ćemo pokušati nastaviti ovu našu lijepu priču i dalje.

Predsjednik Brbić najavio je kako će uskoro Tudoru ponuditi novi ugovor, a njegovog pomoćnika Harija Vukasa promovirati u sportskog direktora.

- Na to gledam kao na posljedicu dobrog rada i ne bih o tome u ovom trenutku. To ćemo riješiti unutar kluba, sada smo koncentrirani samo na utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...