Sport

Komentari 2

Uzeli titulu nakon 50 godina pa navijače počastili tetoviranjem

Uzeli titulu nakon 50 godina pa navijače počastili tetoviranjem

Nogometaši Atletico Mineira su dva kola prije kraja prvenstva osigurali prvi naslov prvaka Brazila nakon 50 godina, a po povratku iz Salvadora, igrače je na aerodromu dočekalo više od 2.000 navijača

Brazilski klub Atletico Mineiro nakon 50 godina došao je do novog naslova nakon što je slavio protiv Bahije s 3-2 povodom čega su iz kluba za navijače organizirali besplatno tetoviranje.

New Brazilian soccer champions Atletico Mineiro

Atletico je sve do 73. minute bio u zaostatku 2-0, a nakon što je s bijele točke pogodio Hulk, Keno je zabio za preokret i pobjedu. Sva tri gola pala su unutar četiri minute. 

- Ovo je čudo, osvojili smo naslov nakon 50 godina. I ja sam navijač, a ne samo nogometaš, kazao je Hulk, sa 18 golova vodeći strijelac lige.

FILE PHOTO: Atletico Mineiro fans outside the stadium before a match against Fluminense

Atletico Mineiro trenutačno ima 81 bod, 11 više od branitelja naslova Flamenga ispred kojeg su još tri utakmice.

Za klub iz Belo Horizontea to je tek drugi naslov prvaka u povijesti, a do sada jedini osvojili su 1971. godine. 

Nogometaše je po povratku iz Salvadora u zrakoplovnoj luci dočekalo više od 2.000 navijača nakon čega se proslava nastavila ulicama Belo Horizontea. 

Brasileiro Championship - Atletico Mineiro fans celebrate after winning first championship in 50 years New Brazilian soccer champions Atletico Mineiro New Brazilian soccer champions Atletico Mineiro

Najčitaniji članci