Obavijesti

Sport

Komentari 68

Barca 'petardom' u polufinale! Leo Messi je opet izvodio čuda

Barca 'petardom' u polufinale! Leo Messi je opet izvodio čuda
7

Barcelona je pobijedila Real Sociedad 5-2 za prolazak u polufinale Kupa kralja. Katalonci su slavili i u prvoj utakmici (1-0). U uzvratu je Messi dvaput asistirao i jedanput zabio iz penala

VIDEO

Barcelona je prošla u polufinale Kupa kralja 5-2 pobjedom protiv Real Sociedada u utakmici s dva lica. Ono prvo bilo je skromno, a odnosi se na prvi dio. No u nastavku smo vidjeli pravu golijadu na Nou Campu.

Denis Suarez zabio je dva gola, njegov prezimenjak Luis jedan, kao i Messi koji je zabio iz penala i dvaput asistirao. Barcelona je prošla u polufinale s ukupnih 6-2 jer je slavila i na Anoeti u prvoj utakmici (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO

Raketa ušao u nastavku

Nije bilo Inieste i Busquetsa, rekli bismo, idealno da Raketa zauzme svoje mjesto i pokaže da nije bezveze bio jedan od najstandardnijih igrača Barce prošle sezone, ali Luis Enrique nije mislio tako. Rakitić je ostao na klupi, a Barca je igrala s Mascheranom, Denisom Suarezom i Gomesom u vezi.

Stigle im mušterije

Iako su pobjedu na Anoeti u San Sebastianu čekali gotovo deset godina, Barcelona kod kuće nema baš nikakvim problema sa Real Sociedadom. Ovo je bila 20 uzastopna domaća pobjeda Barce protiv Sociedada u svim natjecanjima, a zadnji bod momčad iz San Sebastiana ovdje je osvojila 1995. godine!

Suarezi su otvorili golijadu na Nou Campu. Luis je asistirao Denisu za 1-0 u 17. minuti, ali golu je prethodio čisti faul Umtitija na Prietu koji sudac nije sudio.

Sociedadu su sad trebala dva gola. Jedan je umalo zabio u nastavku, ali Jasper Cillesen čudesno je obranio sa šest metara. 

Probudio se Messi

Iz iste akcije, 30 sekundi kasnije, Neymar juri na gol, Martinez ga ruši i sudac pokazuje na penal. Messi je zabio za 2-0. Sociedad je smanjio vodstvo golom Juanmija u 62. minuti, ali ni dvije minute nakon toga Messi daje fenomenalnu Luisu Suarezu koji zabija za 3-1.

Od 66. minute smilovao se Luis Enrique i dao je šansu našem Ivanu Rakitiću.

Sociedad je u 72. minuti smanjio vodstvo Barce na 3-2 golom Williana Josea. Očajna reakcija Barcelonine obrane i sjajan skok napadača Socieadada.

No to kao da je naljutilo Barcelonu koja je do kraja zabila još dva gola preko Arde Turana (80') i Denisa Suareza (82'). Za ovaj drugi gol Messi je pripremio novu sjajnu asistenciju...

Barcelona je prošla u polufinale, a tamo su jošod ranije Deportivo, Celta i Atletico Madrid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled