Obavijesti

Sport

Komentari 120

Repriza iz Pariza: Ibra i PSG izbacili Chelsea iz Lige prvaka

Repriza iz Pariza: Ibra i PSG izbacili Chelsea iz Lige prvaka
17

Paris Saint-Germain pobijedio je Chelsea na Stamford Bridgeu 2-1 i s ukupnih 4-2 prošao je u četvrtfinale. Ibra i Rabiot zabili su za PSG, a Costa za Chelsea...

VIDEO

PSG je izbacio Chelsea iz Lige prvaka. Parižani su slavili na Stamford Bridgeu 2-1 i s ukupnih 4-2 prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

Rabiot i Ibrahimović zabili su za goste, Diego Costa je bio strijelac za Chelsea.

Paris Saint-Germain je postao prva francuska momčad koja je uspjela proći u četvrtfinale Lige prvaka u četiri uzastopne sezone.

Pa ti provociraj Costu

Malo se zaigrala službena osoba zadužena za društvene mreže u PSG-u. 

Predstavili su Diega Costu kao prevaru od igrača. Costa im je vratio tako da je najskupljeg igrača svijeta Thiaga Silvu napravio smiješnim i zabio za 1-1. 

Prije toga PSG je poveo na Stamford Bridgeu preko Rabiota u 16. minuti. 

No PSG je tada nestao s radara. 

Chelsea je dominirao i pravo je čudo kako još koja lopta nije završila u golu.

Parižani su nonšalantno iznosili loptu, kao da ih je iznenadio visoki pritisak Chelseaja. 

Nakon jednog takvog katastrofalnog iznošenja londonska momčad uzima loptu, Willian daje do Coste, a ovaj maestralno okreće Thiaga Silvu. 

Chelsea je imao još barem tri čiste šanse za gol do kraja prvog dijela.  

Ideš van, ajde, hvala Bogu

PSG se budi u nastavku, a Thiago Silva je odahnuo nakon 15 minuta igre. 

Diego Costa više nije mogao. Maltretirao je Silvu i ostale igrače PSG-a, bio je najopasniji igrač Chelseaja, ali više nije mogao. Neodovoljno oporavljen od ozljede morao je van, a PSG je ubrzo nakon toga zabio za 2-1 i sve je bilo gotovo.

Di Maria je izbjegao zaleđe i savršeno namjestio loptu za Ibru u 67. minuti za konačnih 2-1. Zaslužena pobjeda PSG-a i zaslužen prolaz.

Chelsea - PSG 1-2 (Costa 27 / Rabiot 16, Ibrahimović 67)

90' Kraj utakmice. PSG je u četvrtfinalu Lige prvaka.

83' Sve je već riješeno. PSG je u četvrtfinalu. Ono što kruži internetom je potez Thiaga Motte na Cescu Fabregasu. Pogledajte tu glumu igrača PSG-a. Smiješno...

82' Kakvu momčad ima Laurent Blanc... Jedan Cavani ulazi za zadnjih osam minuta...

80' Chelsea se gotovo predao. Ibrahimović umalo zabija za 3-1.

70' Chelseaju sad ne pomažu ni dva gola. Londonska momčad mora zabiti tri!

67' GOOOOOOOOOL! Zlatan Ibrahimović. PSG vodi 2-1. Di Maria je sjajno izbjegao zaleđe i prošao po lijevoj strani, lopta koju je servirao Ibrahimoviću, to je bilo teže promašiti nego zabiti. Velika, golema prednost PSG-a...

65' Kakva šansa za Chelsea! Čudesni Trapp brani u dva navrata. Willian je sjajno pucao, golman PSG-a odbija do Hazarda, ali i njemu potom brani. 

60' COSTA JE VANI Thiago Silva može odahnuti. Diego Costa izlazi s terena zbog ozljede. Bertrand Traore je u igri. Šteta za Chelsea, a sreća za PSG. Costa je radio velike probleme gostima u ovih sat vremena.

60' Probudio se PSG. Parižani bolje stoje na terenu. Chelseaju treba još jedan gol za produžetke. Čeka li nas nova drama na Stamford Bridgeu?

53' Mikel je dobio žuti karton nakon prekršaja nad Lucasom. No igrači Chelseaja se žale na situaciju prije toga kad je Felix Brych propustio suditi prekršaj za domaće.

49' Chelsea nastavlja tamo gdje je stao. Pred golom PSG-a. Velika gužva u šesnaestercu gostiju, David Luiz je nekako blokirao udarac Coste. Ostaje 1-1.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45'+1' Kraj prvog dijela. Chelsea protiv PSG-a 1-1 u fantastičnoj utakmici u Londonu. PSG je bolje otvorio susret, poveo preko Rabiota pa stao. Chelsea je dominirao i mogao je zabiti još koji gol. Diego Costa, kojeg su Parižani provocirali uoči utakmice i nazivali ga prevarom, okrenuo je Thiaga Silvu kao nekog kadeta i zabio za 1-1.

45'+1' Diego Costa puca u sudačkoj nadoknadi, jedva to brani golman PSG-a!

45' Evo i Fabregasa u sučevoj bilježnici. Chelsea opasno pritišće. Sreća za Parižane je što će uskoro kraj prvog dijela.

41' Motta je požutio.

39' Hazard puca s ruba šesnaesterca! Chelsea sve bolji...

35' Rabiot ruši Costu, sudac mu pokazuje žuti karton. Prvi na utakmici.

28' Provocirali su ga iz PSG-a uoči utakmice, nazivali ga "prevarom" od igrača. A on im je vratio na najbolji način. Diego Costa zabio je ili asistirao 17 golova u zadnjih 15 utakmica za Chelsea u svim utakmicama...

27' GOOOOOOOL! Kakva majstorija Diega Coste... PSG je nonšalantno izgubio loptu na sredini terena, Willian je pokrenuo akciju, lopta dolazi do Coste koji okreće Thiaga Silvu i lijevom nogom zabija za 1-1. Sjajna utakmica na Stamford Bridgeu...

25' Teška situacija za Chelsea. PSG sad ima 3-1, a Chelsea će morati zabiti dva gola i ne primiti niti jedan ako želi produžetke.

16' GOOOOOOOL! PSG vodi na Stamford Bridgeu! Di Maria je izbacio Ibrahimovića na desnoj strani, Šveđanin šalje sjajnu loptu na pet metara i dok Chelseajeva obrana spava, Rabiot sam na drugoj stativi zabija za 1-0.

10' PSG prijeti. Di Maria, Lucas i Ibra rade probleme obrani Chelseaja. Ibrahimović je bio u dobroj situaciji, ali blokiran mu je udarac.

7' Benfica je prije ove utakmice slavila u Rusiji protiv Zenita i prošla u četvrtfinale.

6' Šansa za PSG! Lucas je sjajno dao za Di Mariju, ovaj šalje loptu kraj golmana Chelseaja, ali Ivanović je spasio stvar.

3' Kakva šansa za Diega Costu! PSG se bahato dodavao gotovo u svom petercu, a to ih je umalo koštalo. Chelsea je uzeo loptu, Costa je pucao, no Trapp brani!

1' Počela je utakmica na Stamford Bridgeu! Chelsea lovi prednost Parižana. Pariz nije uspio zabiti u pet od zadnjih šest gostujućih utakmica na engleskom tlu.

Zanimljiv statistički podatak...

20:15 Stigli su i sastavi obje momčadi:

CHELSEA:

Courtois
Azpilicueta
Ivanović
Cahill
Kennedy
Pedro
Mikel
Willian
Fabregas
Hazard
Costa

PSG:

Trapp
Marquinhos
Thiago Silva
David Luiz
Maxwell
Rabiot
Motta
Matuidi
Di Maria
Ibrahimović
Lucas

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"