Sport

Komentari 81

Grozni Dinamo jedva pobijedio, Zdravko Mamić ostao zatečen

Grozni Dinamo jedva pobijedio, Zdravko Mamić ostao zatečen

Golom Armina Hodžića Dinamo je pobijedio u Splitu, no bila je to jako loša igra, koja mora zabrinuti Peteva. Na tribinama Parka Mladeži bio je i Zdravko Mamić. Sigurno nije zadovoljan onim što je vidio

Dinamo je pobijedio Split na Parku mladeži 1-0 u 32. kolu HNL-a golom Armina Hodžića iz 55. minute, no bila je to jako loša igra i trener "modrih" Ivajlo Petev mora biti itekako zabrinut. Do prije samo dva kola prednost Rijeke bila je osam bodova, a sada je samo dva boda. Naravno, Rijeka ima utakmicu manje.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Jako lošu predstavu Dinama uživo je gledao i Zdravko Mamić, koji je došao u Park mladeži. Ne može nitko od Dinamovih navijača biti sretan ovakvom igrom "modrih". Bezidejno, sporo, bez neke agresije, bez nekih pravih prilika... To je bilo toliko grozno da je čak i Zdravko Mamić ostao bez teksta. Ništa nije htio komentirati, samo je ljutito napustio stadion.

Jedino čime "modri" mogu biti zadovoljni jesu tri boda, ostalo bi trebali što prije zaboraviti. Petnaestak minuta prije kraja u igru je ušao Ángelo Henríquez kojemu je to prvi nastup ove godine. Posljednji susret odigrao je u prosincu prošle godine na Poljudu.

Najčitaniji članci