Obavijesti

Sport

Komentari 49

Joe: Nemam se ja čega bojati; Kruno: Hajduk važniji od Reala

Joe: Nemam se ja čega bojati; Kruno: Hajduk važniji od Reala
5

Ako netko vodi politku neka vodi preko nekoga drugog. Neka me puste na miru, rekao je branič Dinama Josip Šimunić na službenom predstavljanju u Maksimiru

VIDEO

Jedva čekam zaigrati, mogao bih već danas. Čujem da će biti lijepa atmosfera i uvjeren sam da ćemo uzeti tri boda, rekao je novi branič Dinama Josip Šimunić koji je nakon više od tjedan dana od potpisa službeno predstavljen u prostorijama kluba.

Joe je bio predmet raskola između sjevera i juga s kojega su mu i prijetili transperentima i skandiranjem. No Šimunić se ne boji nikoga.

- Nemam se što plašiti, zdrav sam, imam što jesti. Ako me netko napadne, mogu se obraniti - nasmijao se Šimunić i osvrnuo se na medijska prepucavanja Zdravka Mamića i Hrvoja Maleša.

- Ako netko vodi svoju politku, neka vodi preko nekoga drugog, neka me puste na miru - izjavio je Joe zadovoljan ambicijama Dinama za Ligu prvaka. No, zbog banalnog crvenog kartona, koji je zaradio još u Herthi 2009. zbog prigovora sucu u tunelu, neće nastupiti protiv Reala na Maksimiru.

Dinamo me iznenadio u utakmicama protiv Malmöa, odlični su, svaka čast svima u klubu, rekao je Šimunić 

- Gledao sam Dinamo u dvije utakmice protiv Malmöa. Mogu reći da me jako pozitivno iznenadio. Svaka čast svim ljudima koji imaju veze s Dinamom. Jako se dobro radi, svaka čast.

Šimunić će imati vatreno krštenje na Poljudu u subotu u 59. vječnom derbiju.

- Hajduk je veliko ime kao Dinamo. Gledao sam ih nešto na DVD-u, ali ne znam o ekipi puno - kaže Šimunić koji će vrlo vjerojatno debitirati protiv Hajduka.

- Vidjeli ste prvo poluvrijeme protiv Izraela koje nije bilo kao što treba biti. Mislim da treba još par utakmica da pokažem što mogu - rekao je Šimunić za kojeg je dolazak u Dinamo bio jedina izvjesna opcija u Hrvatskoj što je potvrdio i Zoran Mamić.

- Od one srijede i utakmice s Malmöm nije bilo nikakve dvojbe da će prijeći u bilo koji drugi klub, osim da ostane u Hoffenheimu - rekao je mlađi Mamić koji smatra da su tenzije oko derbija dio folkora.

U Hajduku su posljednjih godina najopasniji Anas, Andrić i Tomasov, oko njih se sve vrti, kaže Jurčić

Trener Jurčić u potpunosti je posvećen samo na utakmicu s Hajdukom iako ga nekoliko dana kasnije čeka veliki Real Madrid.

- Meni je utakmica s Hajdukom važnija od Reala - ispalio je Kruno kao iz topa i osvrnuo se na sastav.

- Svi znaju koji će biti sastav, treninzi su otvoreni. Ništa se bitno nije promijenilo. Tomečak ne konkurira, no bit će spreman za Real i zato nećemo ulaziti u nikakve rizike. Spremni smo, pokazat ćemo se u pravom svjetlu.

Kao najveću prijetnju u Hajduku istaknuo je veznjake Srđana Andrića, Anasa Sharbinija i Marina Tomasova.

- To su im najjači igrači, mogu u bilo kojem trenutku riješiti utakmicu, no mi uvijek idemo na pobjedu. Od kada vodim Dinamo u utakmicama s puno tenzija, nije bilo previše nogometnih uvjeta. Takvu utakmicu očekujem i sad - završio je Jurčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...