Obavijesti

Sport

Komentari 44

Istra promašila zicer za remi! Antolić režirao pobjedu Dinama

Istra promašila zicer za remi! Antolić režirao pobjedu Dinama
8

Dinamo je u utakmici dobrog tempa slomio hrabru Istru na Maksimiru. Tri boda u borbi za naslov mogu zahvaliti kapetanu Domagoju Antoliću koji je zabijao i asistirao, ali i Parackom koji je fulao zicer za 2-2...

VIDEO

Dinamo je uz stresove upisao tri boda protiv Istre 1961 uz vrlo bizaran početak utakmice. Naime, gostujući su nogometaši okrenuli leđa treneru kluba, Mariju Totu. 

Pobijedili su 2-0 na Maksimiru golovima Domagoja Antolića i Armina Hodžića, a posebno se istaknuo modri kapetan koji je prvi gol lijepo plasirao u mrežu Ivušića u 14. minuti, a za 13 minuta poslije lijepih driblinga namjestio zicer Arminu Hodžiću za 2-0.

Bh. reprezentativcu bio je to 15. gol ove sezone i treći gol Istri u ovoj godini.

Već u drugoj minuti momčad Ivajla Peteva ima lijepu prigodu. Lijepo se okrenuo Hilal Soudani te pucao iskosa, bio je to lijep udarac koji je odsjeo na stativi Ivušića. Nije se Istra uplašila, igrali su rasterećeno, pokušavali napadati, no vidljivo je bilo kako nemaju dovoljno kvalitete za ugroziti favoriziranog protivnika.

U 14. minuti Dinamo vodi. Najspretniji je bio kapetan Domagoj Antolić. Uspio je provući loptu iza leđa golmana Ivušića te poentirao za važno vodstvo svoje momčadi.

Već 13 minuta kasnije, na semaforu je 2-0 za Dinamo. Armin Hodžić zabija svoj 15. gol ove sezone! Nije imao tešku zadaću nakon što je danas sjajni kapetan Domagoj Antolić izdriblao obranu gostiju i lijepo mu poslao loptu na peterac. Antolić poslije gola upisuje i asistenciju.

Igralo se solidnim tempom na obje strane, Puljani se nisu orijentirali na isključivu defenzivu. U 62. minuti prijeti Hodžić, ali Ivušić to brani nogom i odbija u korner. Bio je to zicer za Modre...

Šest minuta poslije, Sammir ima šansu za 3-0. Josip Pivarić je probio po lijevoj strani, namjestio gotovo savršenu šansu Sammiru na desetak metara od Ivušića, ali Dinamov broj 20 profulao je cijeli gol. Neki drugi, spremniji Sammir, ovo bi zabio zatvorenih očiju.

Istra bi prošla puno teže da njihov golman Ivica Ivušić nije bio na visokoj razini. U 75. minuti šokirao je Henriquez koji ove sezone igra malo i zabija još manje, ušao je u zicer, ali golman gostiju večeras je bio pravovremen u teškim situacijama.

I sve promašaje Dinamo je mogao skupo platiti... U 84. minuti gosti su izigrali obranu domaćih koja je već bila 'klimava' u više navrata u ovoj utakmici, a Prelčec je bombom probio Dominika Livakovića.

Za tri minute Goran Paracki imao je savršenu šansu za izjednačenje. Ostao je sam, nečuvan i pucao glavom pored gola poslije ubačaja s desne strane i tako spasio zagrebačku momčad prosipanja unaprijed upisanih bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled