Sport

Komentari 0

Uživo na 24sata: Pressica prije finala 'Armagedona' u četvrtak!

Uživo na 24sata: Pressica prije finala 'Armagedona' u četvrtak!

Nakon dvije odgode, Fight Nation Championship našao je treću sreću, a finale 'Armagedona' stiže nam 10. travnja! A 8. travnja slijedi konferencija za novinare uz izravan prijenos na YouTube kanalu 24sata

Osam najvećih regionalnih potencijala u četiri kategorije love titulu prvog prvaka 'Armagedona'! Dok je Daniel Bažant (29, 4-2) iz pulskog Trojan Teama već imao prilike nastupiti u poljskom KSW-u i potpisao ugovor s najjačom europskom MMA organizacijom, njegovih sedam kolega u borbi je za još jedan ugovor s Poljacima.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava finala 'Armagedona'

 

Četiri finala i četiri supermeča na rasporedu su od 20 sati u subotu, 10. travnja, a sve ćete to moći ekskluzivno pratiti u izravnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata! Prije toga na rasporedu je konferencija za novinare u četvrtak od 20 sati koju također možete pratiti na 24sata, a dan nakon u isto vrijeme na rasporedu je i ceremonijalno vaganje.

U sama finala uvest će nas četiri 'superborbe'! U kavez se nakon godine i pol vraća Donald ‘Donko’ Ćosić (27, 1-0) kojeg u teškoj kategoriji očekuje meč protiv Slovenca Tadeja Dajčmana (24, 2-1). A borit će se i Vlasto Čepo (26, 4-1) iz zagrebačkog ATT-a protiv Leona Krajačića (22, 2-2) u srednjoj kategoriji.

Nadalje, vraća se i najveći hrvatski ženski MMA potencijal Adriana Vuković (22, 3-0) protiv Ane Marije Pal (27, 2-4) iz Rumunjske u kategoriji do 57 kilograma. Tu je i okršaj u perolakoj kategoriji u kojem Karlo Caput (28, 8-2) ide na britanskog borca koji je dva meča odradio u Bellatoru, Harryja ‘Houdini’ Hardwicka (26, 5-3)!

A tu su i ono za što su se regionalni borci trudili, a to su finala:

Perolaka (do 66 kg)

Danijel Bažant (Trojan Pula, Hrvatska) – Nino Škrijelj (ATT Zagreb/Crna Gora)

Laka (do 70 kg)

Patrik Čelić (ATT Zagreb, Hrvatska) – Marko Bojković (Ahilej borilačka akademija, Srbija)

Velter (do 77 kg)

Jakob Kosić (ATT Zagreb, Hrvatska) – Marko Ostanek (Ban Team Zagreb, Hrvatska)

Srednja (do 84 kg)

Andi Vrtačić (Trojan Pula, Hrvatska) – Đani Barbir (ATT Zagreb, Hrvatska)

Najčitaniji članci