Sport

Komentari 26

Razbila nos muškarcu, sad stiže u kavez protiv Adriane Vuković!

Razbila nos muškarcu, sad stiže u kavez protiv Adriane Vuković!

Prošle je godine Ana Maria Pal (27, 2-4) u naletu bijesa nakon poraza u 'Survivoru' čelom razbila nos muškarcu, a sad stiže na 'Armagedon' gdje će se boriti protiv najvećeg hrvatskog ženskog MMA potencijala

Adriana Vuković (22, 3-0) imat će opaku protivnicu u novom meču! Iako je u kavez zagrebačkog American Top Teama trebala doći atraktivna Gulnazik ‘Flower’ Omorova (18, 3-0), zbog problema s vizom njezin je nastup otkazan. No, organizatori su joj vrlo brzo našli dostojnu i zanimljivu zamjenu.

Riječ je o rumunjskoj borkinji Ani Mariji Pal (27, 2-4) koja se slobodnom borbom počela baviti s 19 godina nakon što je rodila. Posljednji je meč odradila u srpnju prošle godine u Brave CF-u kad je rear naked chokeom izgubila od Malin Hermansson (5-3). Ova osebujna Rumunjka ostala je zapamćena i po potezima izvan kaveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrtačić i Barbir pripremaju se za finale 'Armagedona'

Naime, prošle je godine sudjelovala u rumunjskoj verziji ‘Survivora’ gdje je izgubila dvoboj, a zatim joj je prišao muškarac i krenuo udijeliti par riječi. Ona nije previše čekala te mu je glavom razbila nos, a morala je intervenirati i medicinska služba. Odmah je izbačena iz showa.

Spomenuti incident možete pogledati OVDJE, a počinje od 11:59.

Podsjetimo, finale prve sezone 'Armagedona' na rasporedu je 10. travnja s početkom u 20 sati, a sve ćete uživo ekskluzivno moći pratiti na YouTube kanalu 24sata.

Najčitaniji članci