Obavijesti

Sport

Komentari 56

Jurčić: Mamić autoritet nikad nije zloupotrijebio u svlačionici

Jurčić: Mamić autoritet nikad nije zloupotrijebio u svlačionici
5

Zdravko je vrhunski autoritet i nikad ga nije zloupotrijebio. Ako zadrži autoritet, a da se ne miješa u stručni dio, onda nema problema, rekao je Jurčić na predstavljanju

VIDEO

U Maksimiru je u 13 sati Dinamo predstavio novog trenera. Kruno Jurčić vodio je Dinamo u sezoni 2009/10., zatim preuzeo Lokomotivu s kojom je ispao iz lige, a sad je naslijedio Vahida Halilhodžića.

- Sretan sam i počašćen, velika je čast doći u Dinamo drugi put. Ostavio sam dojam, jednoglasno su me izabrali, a drago mi je da je na IO bilo govora i o mojim ljudskim karakteristikama.

Raspričao se o boravku u Lokomotivi.

- Samopouzdanje u Lokomotivi mi je naraslo. Preuzeo sam ih osam kola prije kraja i oduševljen sam zbog dvije stvari. Tamo igraju neosporni talenti kojima smo vratili vjeru u sebe. Također, vratili smo vjeru ljudima da valja nastaviti taj projekt. Igrali smo jako dobar nogomet i nisam subjektivan jer ostanak u ligi nije bio uvjet. Misija je bila da neki od igrača dođu u Dinamo, to je bit tog projekta, a ima par igrača dovoljno kvalitetnih da dođu - rekao je Jurčić.

Kaže kako je uvidio pogreška koje je radio u prvom mandatu na klupi.

- Bilo bi jako neinteligentno da ne promijenim svoje ponašanje i neke svoje reakcije jer sam radio greške s obzirom na neiskustvo i temperament.

Portali i forumi uglavnom su puni negativnih komentara na dolazak Jurčića za trenera, ali Kruno to ne vidi tako.

- Imam strahovito puno poziva i poruka, ne mogu doći do daha. Puno pozitivnih reakcija. Podiže mi ego što su reakcije ljudi koji su radili sa mnom jako pozitivne.

Jurčić ima jedan cilj.

- Razlika između momčadi u odnosu kad sam je vodio je velika, više od pola momčadi. Moj san je Liga prvaka i jedan od glavnih razloga zašto sam opet tu. Postoje realne okolnosti da se napravi iskorak.

Nije htio govoriti o pojačanjima.

- Bilo bi neozbiljno da izlazim s imenima, ima razgovora, a čim bude konkretno reći ćemo. Zadnja linija se traži, drago mi je da je Cufre ostao jer imamo šest igrača za četiri pozicije i to je premalo.

Dodao je kako sa Zdravkom Mamićem i njegovim ulascima u svlačionicu nije imao problema.

- Zdravko je uvijek bio uz mene i davao mi veliku podršku kao i sad. Vrhunski je autoritet i nikad ga nije zloupotrijebio. Ako zadrži autoritet, a da se ne miješa u stručni dio, onda nema problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom