Obavijesti

Sport

Komentari 103

Juve pojeo Napolitance: Zabio i Pipita, ali nije htio slaviti gol

Juve pojeo Napolitance: Zabio i Pipita, ali nije htio slaviti gol
5

Juventus je pobijedio Napoli 3-1 u prvoj utakmici polufinala talijanskog kupa. Higuain je opet zabio svom bivšem klubu i nije slavio gol. Marko Rog je bio među najboljima u Napoliju

VIDEO

Dvije utakmice, dva gostovanja i dva ista scenarija. Napoli bi poveo pa primio tri komada. Tako je izgubio u osmini finala Lige prvaka na Bernabeuu, a ponovilo se u Torinu gdje je Juventus s 3-1 jednom nogom zakoračio u finale kupa.

POGLEDAJTE VIDEO

Pjanića još traže

Juve je krenuo u 3-4-3 formaciji s Mandžukićem, Dybalom i Higuainom naprijed i Pjanićem u sredini. S druge strane Rog i Strinić bili su u prvih 11 Napolija, Pjaca je kod Juventusa čekao šansu s klupe. Nakon što su se Mandžo i Higuain ispromašivali u prvih pola sata, Napoli je poveo. Sjajna brza akcija, Insigne za Callejona i utihnuo je stadion Juventusa.

E, to je Juve

Stara dama izgledala je baš kao što joj nadimak govori, staro i bespomoćno. Pjanića su tražili po terenu, navodno ga još traže. Nigdje ga nije bilo, a trebao bi biti vođa Juventusa.  

No Juve je Juve, a to je pokazao u nastavku.

U razmaku od 22 minute dva gola iz penala i gol Higuaina nakon pogreške Reine. E, to je Juventus. Prvo je Koulibaly neoprezno nagazio Dybalu početkom nastavka.

Argentinac je to pretvorio u 1-1.

Potom Pepe Reina upropaštava sve dobro što je dotad napravio i bespotrebno ide na izlet, promašuje loptu, ali Higuain ne promašuje. Novi gol bivšem klubu nakon što je lani odlučio derbi u prvenstvu, i opet nije htio slaviti gol.

Samo Insigne bolji od Roga

Ali nije tu kraj Napolijevim mukama.

Novi penal u 69. minuti i novi gol Dybale. Žestoko su se bunili gosti zbog ove odluke jer se čini kako je Reine prvo izbio loptu ispred Cuadrada, a potom je odnio igrača. Novi penal, isti izvođač. Dybala zabija za velikih 3-1.

U zadnjim minutama šansu je dobio Pjaca, ali nije ni stigao pokazati što zna. Zato je to napravio Marko Rog. Prema WhoScored.com, prilično uglednoj stranici za statistike, kod Napolija je samo Insigne (7.5) dobio bolju ocjenu od Roga (7.4). Odlično je bivši dinamovac igrao, imao je nekoliko prodora, a izašao je u 83. minuti.

Mandži ovacije

Mandžo nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali skandirao mu je cijeli stadion.

U prvom dijelu promašio je dvije dobre šanse, jednu glavom, jednu nogom, a u nastavku ga je Allegri malo više povukao na tom lijevom krilu, novoj poziciji na kojoj igra u Juventusu i koju je znao igrati u Dinamu.

U jednoj napadačkoj akciji Napolija, Mandžo se vratio gotovo do svog šesnaesterca i manirom vrhunskog beka uzeo loptu i pobrao ovacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu