Obavijesti

Sport

Komentari 104

Svjetska prvakinja je sletjela! Pogledajte doček zlatne Sandre

Svjetska prvakinja je sletjela! Pogledajte doček zlatne Sandre
1

Na aerodromu su ju uz novinare i ponekog navijača dočekali gradonačelnik Milan Bandić i izbornik atletske reprezentacije Mladen Katalinić te njezini roditelji

VIDEO

Europska, olimpijska i svjetska prvakinja Sandra Perković sletjela je u zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu! Sandru su nakon osvajanja svjetskog zlata na SP-u u Londonu hicem od 70,31m dočekali navijači, roditelji, novinari, predstavnici Saveza i gradonačelnik Milan Bandić. Gradonačelnik grada Zagreba uručio joj je poklon i dao tortu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček zlatne Sandre Perković

Svjetska prvakinja stigla u Zagreb: Doček naše zlatne Sandre Perković u zračnoj luci Reporteri: Anja Dobranić i Antonio Bevanda Više na http://bit.ly/2i239lo

Posted by 24sata on Monday, 14 August 2017

- Malo nam je kasnio let, svugdje je lijepo, ali doma je najljepše - rekla je Sandra po povratku nakon što joj je avion kasnio, a u Zagreb stigao u 00.30 sati pa nastavila:

- Jako je lijepo vratiti zlato u svoje ruke. Slušala sam Edisa i zato sam tu gdje jesam. Uvijek može bolje i radimo na tome da svaki put bude bolje. Nikad nisam na ovakvoj razini bacala da svih šest hitaca leti tako daleko, i peta serija je bila na granici 70 metara. Mislim da dobro radimo i da smo tek na pola puta naše karijere.

Otišao je Usain Bolt. Vrijeme je za neke nove ikone atletike.

- Bolt je otišao, to je velika ikona svjetske atletike. Sad je vrijeme da dođu neki novi, neki mlađi, to je čar sporta. On je veličina, ali da će doći netko novi - doći će. Vidjeli smo se dva puta u "call roomu", ali nije bio raspoložen zbog ozljede. Čut ćemo se već.

Njezin trener Edis Elkasević objasnio je da Sandra nije imala svoj disk u finalu. Da jest, možda bi gledali i hitac preko 72, 73 metra.

- Sandra prvi put baca s ovoliko dana pauze između kvalifikacija i finala. Mi svake godine imamo novi raspored. Falilo je malo sreće, ali ne da nismo sretni, mi smo presretni. No, za 72, 73 metra falilo je malo sreće. Možda i njezin disk s kojim inače baca na svim mitinzima, ali na Svjetskom nije jer su takva pravila.

Stipe Žunić je osvojio broncu.

- To je Stipina prva medalja, izborio se i svaka čast. Sada još samo neka krene putem Sandre i Sare i to je to.

Za kraj je riječ dobio i gradonačelnik Milan Bandić.

- Sandra je sve rekla. Mi smo prijatelji i nemam što dodati. Njezin uspjeh je i moj uspjeh jer volim ljude koji su uspješni.


00:32

Sandra je sletjela u Zagreb! Na aerodromu su ju uz novinare i ponekog navijača dočekali gradonačelnik Milan Bandić i izbornik atletske reprezentacije Mladen Katalinić te njezini roditelji. Gradonačelnik grada Zagreba joj je čestitao i poklonio tortu na kojoj je bila bacačica diska.

00:11

Javljamo se s aerodroma, Sandra samo što nije sletjela!

Zračna luka Franjo Tuđman: Uskoro slijeće zlatna Sandra Perković Reporteri: Anja Dobranić i Antonio Bevanda

Posted by 24sata on Monday, 14 August 2017

NAJAVA

Sandra Perković nova je svjetska prvakinja u bacanju diska. Sandra je dalekim hicem 70,31m osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Londonu i tako vratila zlato osvojeno 2013. u Moskvi. Izgubila ga je 2015. u Pekingu kada je za malo bila bolja Denia Caballero, a Sandra je završila kao srebrna.

U Londonu je pokazala da je spremna baciti i 72,73 metra, a disk bi možda mogao odletjeti i do 75 metara ako se sve posloži. Sandra se večeras vraća u Zagreb nakon čega će krenuti pripreme za završnicu Dijamantne lige. Iduća postaja je miting u Birminghamu.

Prijenos uživo s aerodroma dr. Franjo Tuđman pratite na portalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka