Obavijesti

Sport

Komentari 39

Jurić: Nezaslužena pobjeda Dinama! Ne znam što je bilo...

Jurić:  Nezaslužena pobjeda Dinama! Ne znam što je bilo...
1

Dinamo je slavio na Poljudu 1-0 golom Marija Gavranovića. Plavi su otišli na 27 bodova prednosti pred Hajdukom kojeg čeka velika borba za Europu. Lokomotiva mu bježi jedan, Osijek tri, a Rijeka 10 bodova

VIDEO

Dinamo je slavio na Poljudu 1-0 golom Marija Gavranovića. Plavi su otišli na 27 bodova prednosti pred Hajdukom kojeg čeka velika borba za Europu. Lokomotiva mu bježi jedan, Osijek tri, a Rijeka 10 bodova.

UŽIVO: Pratite prve reakcije igrača 

Pokretanje videa...

21:39

- Nezaslužena pobjeda Dinama. Imali smo šanse, ali ne i realizaciju. Mislim da smo odradili dobru utakmicu, ali eto, prvi taj nesretni gol. Pogreška nema veze čija je. Nismo zaslužili izgubiti odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo inicijativu, ali na kraju su oni pobijedili. Dinamo je dosta išao na treću liniju, puno su nabijali, nisu imali neku igru. Nije bilo koristi puno od bokova, bez šansi je bilo, znali smo da će se igrati tvrdo i da moramo na svaku šansu igrati. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi. Crveni karton Caktaša ne bih komentirao - započeo je Stanko Jurić pa nastavio:

- Ne znam gdje je razlika između Dinama i Hajduka, analizirali smo cijeli tjedan, znali smo sve njihove mane i prednosti, razočarani smo, ali okrećemo se Osijeku. Trener je rekao da nam je važnija utakmica s Osijekom nego s Dinamom. Dinamo je tu zbog navijača, ali ovo je ključnije. Atmosfera je predivna, uvijek su tu navijači iza nas, a sigurni smo da će ovako biti i protiv Osijeka. Uvijek na isti način izgubimo od njih. Imamo inicijativu i sve, ali ne znam što se dogodi.

Emir Dilaver je odlično čuvao protivničke napadače, a smatra da praktički već osvojena titula nije smetnja za Dinamo:

- Mi trebamo imati motiv. Imamo još ciljeva, radimo svaki tjedan na tome, želimo postići neke uspjehe za nas, mi smo danas odradili svoje. Hajduk je dobro igrao, postavili su se fino, imali su nekih situacija i loših dodavanja. Ali borili su se, imaju dobre igrače naprijed, dobre automatizme. Atmosfera je isto bila dobra, igrao sam u Poljskoj pa me ne može puno iznenaditi, ali bilo je fino. Znali smo da će oni ući malo agresivnije s nekim presingom. Imali smo dobre akcije, u prvom poluvremenu nam je falilo da neka dodavanja bolje odradimo, ali derbi je uvijek težak. Oni moraju, mi hoćemo. No utakmica je za nas bila perfektna, dosta agresivnosti. Mislim da je bila dobra utakmica za TV gledatelje.

Jedini gol na utakmici zabio je Mario Gavranović:

- Jako sam sretan. Odigrali smo taktički perfektno, ne mogu se sjetiti da je Hajduk stvorio ijednu šansu, mislim da smo zasluženo dobili. Jako puno znači ovaj gol, jer iako je svaki gol važan, u derbijima je posebno zabiti. 

Pokretanje videa...

00:45

Dotakao se Dinamov napadač i protivnika:

- Svidjelo mi se kako igra Hajduk, puno su napredovali od prošle utakmice. Drago mi je da takav veliki klub se vraća na onaj nivo na koji želi doći, ali do Dinama će im trebati dosta dugo.

Oglasio se i Ismajli:

- Mislim da smo nesretno izgubili, iz jedne pogreške smo primili pogodak. Pokazali smo da smo momčad, ali nekad treba imati više koncentracije i sreće. Nekad je tako. Svi žele zabiti protiv Dinama, ali danas nije išlo. Nadam se da će u idućem susretu biti bolje. Za mene ništa ne znači što smo dali maksimum. Čeka nas važna utakmica u nedjelju koju moramo pobijediti. Trener je rekao da igramo dobro i da moramo tako nastaviti. Ali, primili smo pogodak i nismo uspjeli doći do izjednačenja - zaključio je Ismajli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani