Obavijesti

Sport

Komentari 58

Čačić: Modrić će sigurno igrati, još ne znam u kojem trenutku

Čačić: Modrić će sigurno igrati, još ne znam u kojem trenutku
5

Dan prije utakmice sve je zanimalo kakvo je stanje najboljeg hrvatskog igrača Luke Modrića. Izbornik nije htio potvrditi da će Luka istrčati od prve minute protiv Islanda, ali je rekao da će sigurno igrati

VIDEO

Luka je na putu povratka u formu. U konkurenciji je za sastav, rekao je Ante Čačić.

Dan prije utakmice protiv Islanda (subota, 18 sati) sve je zanimalo kakvo je stanje najboljeg hrvatskog igrača Luke Modrića. Izbornik  je rekao da će Luka igrati, ali nije htio potvrditi da će istrčati od prve minute.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

03:33

- Vidjet ćemo nakon treninga kakvo je njegovo stanje pa ćemo odlučiti. Sigurno će igrati - dodao je Čačić, te otkrio kako i Mateo Kovačić ima problema.

- Kovačić ima kontuziju, jučer je završio trening prije kraja. Neki igrači osjećaju tegobe, ali vjerujem da ćemo ovu kalendarsku godinu sa zdravim snagama završiti na prvom mjestu skupine - dodao je izbornik.

POGLEDAJTE VIDEO: Čačić o Modriću

Čačić: Modrić? Još ne znam, vidjet ćemo nakon treninga... Više na http://bit.ly/2fX9NYZ

Posted by 24sata on 11. studenoga 2016

Island stiže na Maksimir nepune tri godine nakon utakmice u kojoj smo slavili odlazak na SP i crvenjeli se pred svijetom nakon Šimunićevih pjevačkih ispada. 

Maksimirske tribine ovaj će put biti prazne, Joe više nije na terenu, već na klupi kao Čačićev pomoćnik, a Island nakon fantastično odigranog Eura u Francuskoj više nije nogometni patuljak, već reprezentaciju koju moramo shvatiti itekako ozbiljno.

"Prekidi, tu su sjajni..."

- Remi? Nikad ne idem na bod. Uvijek tražim pobjedu. Igramo protiv reprezentacije koja ima kontinuitet i koja je bila vrlo dobra na Euru. Ako ćemo biti pravi, očekujem dobar rezultat - kaže izbornik, koji zna odakle Hrvatskoj prijeti najveća opasnost.

- Prekidi, tu su sjajni. Ako moram izdvojiti jednog igrača, to je Sigurdsson koji je malo drugačiji od ostalih - kaže Čačić.

Raketa: Ovo je najgora atmosfera za sve

Ako Luka neće igrati od prve minute, Ivan Rakitić preuzet će kapetansku ulogu.

- Znamo sve o Islandu. Napravili su odličan razultat na Euru. Znamo kako igraju i koje su im mane. Nisam bio tu protiv Kosova i Finske, ali kao da jesam. Pratio sam sve, bio u kontaktu sa svima. Dečki su i bez mene odradili fantastičan posao  - rekao je Rakitić, koji se osvrnuo na prazne tribine. 

Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatska još ovu utakmicu igra bez navijača.

-  Nažalost, opet igramo pred praznim tribinama. To je najgore što postoji za nogometaša. Ovo je loše za sve. Pitali su me prijatelji iz Barcelone da bi došli na utakmicu, ali morao sam im nekako objasniti o čemu se radi i da to nije prvi put. Ali moramo odigrati pravu utakmicu i pobijediti - rekao je Ivan Rakitić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cacic veceras odlucuje Modric ili Kovacic...

Posted by 24sata on 11. studenoga 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković