Obavijesti

Sport

Komentari 69

Favoriti lako do osmine finala: Dinamo i Osijek zabili po šest!

Favoriti lako do osmine finala: Dinamo i Osijek zabili po šest!
9

FAVORITI PROŠLI Dinamo, Osijek i Rijeka bez problema su odradili svoj posao u šesnaestini finala Kupa. Od velikih favorita Hajduk je dugo lomio Oriolik iz Oriovca. Bašić je u 82. zabio za potvrdu pobjede...

VIDEO

Šesnaestina finala domaćeg kupa nije ponudila nikakva iznenađenja. Svi favoriti opravdali su svoj status te izborili ulazak u osminu finala.

Rijeka je na gostovanju kod Vrbovca pobijedila 3-1 u utakmici gdje su dosta rano mogli biti šokirani. Spasio ih je Simon Sluga, a onda je Rijeka krenula s igrom i odradila posao.

Jakov Puljić zabio je svoj prvi gol za Rijeku u 29. minuti kao i Matej Jelić koji je povisio na 2-0 u 44. Treći gol čekao se do 84. minute kada je Jelić bio precizan poslije kornera. Vrbovec je lijepo smanjio na 1-3 u 86. minuti.

Hajduk je pobijedio 3-0 kod Oriolika u Oriovcu, ali nije izgledalo sve tako glatko kao što rezultat svjedoči. Poveli su u 13. minuti preko Ahmeda Saida i onda ih je počeo mučiti golman domaćih Josip Herceg koji je sve skidao. Sve, ali do 83. minute kada ga je Toma Bašić probio iz slobodnjaka.

Treći gol zabio je Said u 92. iz penala.

Modri su bili prilično uvjerljivi kod Imbriovca. 6-0 krajnji je rezultat i za Cvitanovićevu momčad zabijali su Hodžić, Olmo te Jurilj i Fiolić u dva navrata.

- Sretan sam jer smo uveličali ovaj dan ovdje. Bio je to spektakl za sve ljude, sretan sam što smo primljeni ovako lijepo i što je posjeta bila dobra. Nismo igrali onako kako sam ja htio jer smo previše ulazili u njihov ritam, tukli smo se s njima i nadjačavali umjesto da smo 3-4 brza dodavanja sve rješavali. U drugom poluvremenu to smo promijenili - rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.

Jedan od velikih favorita, Osijek, također je demolirao protivnika. Nehaj iz Senja dobio je šest komada kao i Imbriovec. Lukić, Grezda, Pušić te sjajni Marić hattrickom odveli su Slavonce dalje.

Utakmice Varaždin - Cibalia, Rudeš - Vinogradar, te Gorica - GOŠK su odgođene zbog kiše i loših travnjaka. Utakmice Rudeša i Vinogradara te Gorice i GOŠK-a trebale bi se igrati  4. listopada, a novi termin utakmice u Varaždinu je 18. listopada.

Rezultati:

Borac-Dinamo                0-6
Vrbovec - Rijeka            1-3
Oriolik - Hajduk            0-3
Croatia - Slaven Belupo     0-1
Bjelovar - Zagreb           2-3
Bedem - Lokomotiva          0-3
Sesvete - Split             3-0
Nehaj - Osijek              0-6
Croatia Đakovo - Istra 1961 0-4
Nedelišće - Inter-Zaprešić  0-6
Zagora - Šibenik            0-3
Novigrad - Zelina           5-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom