Obavijesti

Sport

Komentari 69

One-man show! Gavranović je hat-trickom slomio Osječane

One-man show! Gavranović je hat-trickom slomio Osječane
23

Već nakon devet minuta Riječani su poveli, a nakon 23 minute igre bilo je 2-0. Oba gola zabio je Gavranović, koji je kompletirao hat-trick u 70. minuti. Napadač Rijeke je danas bio nezaustavljiv

VIDEO

Rijeka je bila veliki favorit uoči susreta i u potpunosti je opravdala ulogu protiv Osijeka u prvoj utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Momčad Matjaža Keka slavila je 3-1 na Rujevici i na uzvrat ide s lijepom prednošću. Junak večeri bio je Mario Gavranović, koji je, vrlo raspoložen, zabio hat-trick.

Utakmica je bila riješena već nakon 20 minuta susreta. Rijeka se na punoj Rujevici nametnula, preuzela loptu i diktirala tempo, a u 9. minuti utakmice Mario Gavranović je stigao do svojeg prvog gola. Riječani su izveli korner, a lopta je došla do Mateija na desnoj strani, koji ju je ubacio u šesnaesterac. Tamo se odlično snašao Gavranović, koji pogađa za vodstvo 1-0.

U 23. sličan scenarij. Andrijašević je nabacio loptu iz kornera, a ponovo se u šesnaestercu najbolje snašao Gavranović. Zabio je svoj drugi gol na utakmici za vodstvo Rijeke 2-0. Nije momčad s Kvarnera nešto tehnički briljirala u prvom poluvremenu, ali sjajno je iskoristila svoje šanse i na poluvrijeme otišla s prednošću od 2-0. Osijek je u prvom dijelu pokušavao, ali nije mogao ništa. Riječani su bili sjajno postavljeni i 'bijelo-plavi' su ostali prave prilike u prvom poluvremenu.

Momčad iz Gradskog vrta zaigrala je mrvicu bolje u nastavku, ali ni približno da bi parirala Rijeci. Riječani su se nametnuli i stigli do trećeg gola u 70. minuti kada je strijelac bio, a tko drugi nego Mario Gavranović. Švicarski Hrvat je zabio svoj hat-trick i punu Rujevicu bacio u trans.

Mogla je Rijeka na uzvrat bez primljenog gola, ali u 74. sudac Jović dosudio je penal. Bio je blizu, prekršaja nad Lopom je bilo i Jović je opravdano pokazao na penal. Odgovornost je preuzeo Perošević, koji šalje loptu ispod Prskala. Golman Rijeke je pogodio stranu, ali nije mogao ništa i Osijek je smanjio na 3-1 u 75. minuti.

Nekoliko minuta kasnije Gavranović je izašao iz igre. Dobio je gromoglasan pljesak publike i uz ovacije "javi se" podigao je ruku te zadovoljio navijače. Zaista sjajna njegova partija večeras. Da nogometno popodne bude ljepše pobrinuo se sudac Fran Jović, koji je danas sudio odlično i nema razloga diskutirati o potencijalnim sudačkim previdima. Za svaku pohvalu.

Utakmica je završila zasluženom pobjedom Rijeke, koja će na uzvrat 15. ožujka s dva gola prednosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom