Obavijesti

Sport

Komentari 289

Grande Juve, Grande Mario! Juventus očitao Barci lekciju

Grande Juve, Grande Mario! Juventus očitao Barci lekciju
20

Juventus je na domaćem terenu pobijedio Barcelonu 3-0. Bila je to sjajna partija izabranika Massimilijana Allegrija. Dva gola zabio je Paulo Dybala, jedan Giorgio Chiellini, a naš Mandžo je asistirao

VIDEO

Talijanski prvak protiv španjolskog prvaka. Repriza finala iz 2015. godine, spektakl i dobra utakmica zagarantirani. Juventus je na svojoj Juventus Areni pobijedio Barcelonu 3-0, očitao joj nogometnu lekciju i na uzvrat idući tjedan putuje s velikih tri gola prednosti. Paulo Dybala bio je igrač utakmice s dva gola, jedan je zabio Chiellini, a u asistente se upisao naš Mario Mandžukić, koji je odigrao još jednu dobru utakmicu ove sezone. S druge strane, Ivan Rakitić je bio nevidljiv praktički cijeli susret.

POGLEDAJTE VIDEO: Juve slomio Barcelonu

Potencijalno lijepu nogometnu večer skoro je ugrozila stravična vijest da su u Dortmundu prije utakmice Borussije i Monaca bile tri eksplozije u blizini autobusa domaćih. Marc Bartra je završio u bolnici, ali nasreću, nikakva ozbiljnija ozljeda nije u pitanju. Kažemo skoro jer na kraju nije bilo žrtava, nije bilo ni ozbiljnijih problema, utakmica je odgođena i održat će se u srijedu.

Da se lijepa nogometna večer ipak održi pobrinuli su se Juve i Barcelona, koji su odigrali sjajan susret. Barcelona nikad u povijesti nije slavila u Torinu, a momčad Massimilijana Allegrija pobrinula se da se tradicija nastavi. I ne samo to. Ovo je prvi put u povijesti da je Juventus zabio tri gola Barceloni i pobijedio s više od jednog gola razlike. Uisitinu povijesna večer torinske momčadi.

Odmah na početku susreta Juve je dao naslutiti svoju taktiku - što brže zabiti pa "kud koji mili moji". To se i dogodilo jer je sjajni Paulo Dybala, kojeg je Juve Palermu platio 40 milijuna eura, zabio za vodstvo u 7. minuti. Točnije, nakon 6 minuta i 34 sekunde što je najbrži gol koji je Barcelona primila ove sezone u svim natjecanjima.

Juve se nakon gola posvetio onom što najbolje zna - obrani. Prepustio je loptu Barceloni i čekao iz kontre, a taktika se isplatila u 22. minuti kad je 'stara dama' povela 2-0 ponovo preko Paula Dybale. Asistent je bio Mario Mandžukić iako se asistencija službeno ne piše jer je dirala obrambenog igrača Barcelone. Točku na i stavio je Giorgio Chiellini, koji je u 55. minuti glavom zakucao za 3-0 i konačan rezultat.

Valja izdvojiti komičan trenutak kada se naš Mario zakačio s Messijem. U 34. minuti ušao je u okršaj s Lionelom Messijem. Mandžo je argentinskog čarobnjaka uspio zagraditi i zaustaviti ga u napadu, a zatim je pustio loptu da ode u gol-aut.

Nakon toga primio ga je za glavu i sportski pozdravio nakon čega mu je Messi bahato odgurnuo ruku. No, Mandžo mu nije ostao dužan. Kao da mu je poručio "Ma, tko si ti!". Odgurnuo mu je ruku i svatko je otišao na svoju stranu.

Juve tako na Camp Nou putuje s tri gola prednosti i pokušat će izbaciti Barcelonu u četvrtfinalu. Bila bi to katastrofa za katalonskog diva pošto je i prošle sezone ispao prije polufinala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom