Obavijesti

Sport

Komentari 11

Vida: Brojni bi me htjeli vidjeti u penziji, ali ne dam se; Livi: I u Rusiji smo im svima pokazali...

Vida: Brojni bi me htjeli vidjeti u penziji, ali ne dam se; Livi: I u Rusiji smo im svima pokazali...
8

Žao mi je što nije bilo više vremena da treniramo s novim loptama. A motivira nas što nam ne daju velike šanse, ispratili su nas isto tako i u Rusiju, rekao je Livaković

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija jutros je oko 11 sati sletjela u Dohu, katarsku prijestolnicu u kojoj će se održati 22. izdanje Svjetskog prvenstva. 

Pokretanje videa...

trening nogometne repke 16:52

'Vatreni' su se odmah po dolasku smjestili u hotel Hilton, a nakon konferencije za medije na kojoj su prisustvovali Dominik Livaković i Domagoj Vida, odradit će i prvi trening na terenu Al Ersal 3 s početkom u 16 sati. 

Svjetsko prvenstvo počinje u nedjelju utakmicom domaćina i Ekvadora (17 sati), a Hrvatska ima debi u srijedu od 11 sati protiv Maroka.

Stigli u Dohu: Igrači hrvatske nogometne reprezentacije u sjajnom raspoloženju ispred hotela Hilton

Velika je konkurencija u obrani, kako vidiš svoju ulogu?

- Imamo jako dobre i kvalitetne igrače. Joško, Šutalo su sjajni, ali stavio sam se u ulogu u ulogu reprezentacije, ne gledam sebe i bitno je da navijači budu sretni i zadovoljni. Bit će kako izbornik odluči i koga god da stavi neće pogriješiti, ali ja sam spreman - rekao je Domagoj Vida. 

Jesi li spreman preuzeti Čarlijevu ulogu, koji kao jedan od iskusnijih igrača u Rusiji gotovo pa nije igrao, ali je održavao dobru atmosferu?

- Spreman sam na sve, ali i dalje vjerujem u sebe. Iako bi me brojni htjeli vidjeti u penziji, ne dam se. Nisam ovdje došao biti samo putnik i zabavljač. Radim i čekam svoju priliku, ako je dobijem, dat ću sve od sebe, a za ostalo ćemo vidjeti.

Doha: Dominik Livaković i Domagoj Vida održali su konferenciju za medije

Je li vam neobično što se Hrvatskoj ne daju velike šanse na SP-u?

- Motivira nas naravno, ispratili su nas isto tako i prošlo pa smo im svima pokazali. Najvažnije je prvo proći grupu pa ćemo vidjeti za dalje - rekao je Livaković. 

Je li probao loptu koja će se koristiti na ovogodišnjem SP-u?

- Što se tiče lopti, žao mi je što nije bilo više vremena da treniramo s njima, ali mislim da ćemo se mi golmani naviknuti. Sve je stvar navike - rekao je Livaković. 

Doha: Dominik Livaković i Domagoj Vida održali su konferenciju za medije

Ovo će ti biti debi na SP-u, što ti to znači i jeste li imali priliku pogledati Maroko?

- Prvi nastup za reprezentaciju bilo je ostvarenje sna, ponosan sam jako na to. Što se tiče Maroka, gledali smo ih, ali više su nam informacija dali treneri. Mislim da su odlična ekipa, gledao sam ih i pojedinačno te mislim da ima odličnih igrača - rekao je Livaković. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju