Obavijesti

Sport

Komentari 23

Vaha ispunio obećanje: Miris baklava širio se Maksimirom

Vaha ispunio obećanje: Miris baklava širio se Maksimirom
5

Kao što je i obećao, Vahid Halilhodžić počastio je u Dinamovim prostorijama pravim domaćim baklavama za europsku pobjedu nad belgijskim Bruggeom u četvrtak

VIDEO

Čekajte, pa niste valjda bez mene mislili pojesti sve baklave, rekao je smiješeći se Vahid Halilhodžić nakon povratka iz Pariza.

Nakon pobjede nad Villarrealom trener Dinama obećao je da će poslije idućeg europskog trijumfa počastiti slasticama. Pobjeda u Bruggeu bila je sjajan povod. Baklave je ispekla Beba, žena trenera golmana Miralema Ibrahimovića.

- Uh, odmah se vidi da su domaće. Miraleme, zahvali se ženi, ovo je sjajno - govorio je trener “modrih” uživajući u baklavama. Nadam se da ćemo imati još puno razloga za čašćenje ove sezone.

Nakon što je počastio, Vaha je počeo govoriti o protivnicima u skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako je PAOK zabio gol? Ma ne, ne morate mi reći, mislim da mogu pogoditi. Zabili su iz prekida. To je strašno, nama su ušli dvaput u 16-erac i zabili gol, a sad su protiv Villarreala opet slavili na isti način. Poraz od PAOK-a mi je kost u grlu. Imam tri, jednu iz Španjolske sa SP-a 1982., drugu s klupe Obale Bjelokosti, a treću iz Soluna - rekao je Halilhodžić pokazujući rukom po vratu.

Unatoč pobjedi u Belgiji svjestan je da Dinamo još nije ni blizu europskog proljeća.

- Znači trebali bi dobiti u Španjolskoj da budemo sigurni prije zadnjeg kola. To će biti jako teško, Villarreal će biti napaljen nakon ovog poraza. Odlučivat ćemo s PAOK-om, to sam znao. Valjda ćemo imati sreće, ali znam da sreću treba znati isprovocirati i zaslužiti, nadam se da to znamo.

Vaha će u četvrtak u sarajevskoj dvorani Skenderija pred 10.000 ljudi primiti nagradu za osobu godine u BiH. Na istoj manifestaciji naziva BH muzički Oskar nagradu za najboljeg menadžera desetljeća u jugoistočnoj Europi dobit će Zdravko Mamić.

Sutra Zagrepčani u 16 sati igraju protiv Zadra u HNL-u. Neće biti Šime Vrsaljka, koji je protiv Bruggea ozlijedio gležanj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu