Obavijesti

Sport

Komentari 23

Vaha ponosan što su pokazali: Mogli smo im zabiti još koji gol

Vaha ponosan što su pokazali: Mogli smo im zabiti još koji gol
1

Trener Dinama zadovoljan je što su igrači pokazali 'mangupluk' u Bruggeu. Da, vidio sam mali pomak. Nije ovdje lako pobijediti, kazao je Vaha nakon utakmice

VIDEO

Možda ne izgledam kao veliki optimist, ali imam dobar nos, rekao je u najavi utakmice protiv Bruggea Vahid Halilhodžić.

Dinamov trener pogodio je ishode utakmice protiv PAOK-a i prve protiv Belgijaca. Za utakmicu protiv Bruggea rekao je da bi pobjeda bila pothvat. Nakon prvog poluvremena tako se i učinilo. Postava s Ibanezom, Calellom i Beqirajem sve je iznenadila.

- Bože, pa što je ovo? Kako ćemo ovako ikoga pobijediti - u čudu su govorili malobrojni navijači ‘modrih’ na stadionu u Bruggeu. Isti ti poslije utakmice slavili su Vahinu postavu i još jednu Dinamovu pobjedu.

- Zbog prve utakmice postavio sam takvu momčad. Ovo je pobjeda u velikoj taktičkoj borbi. Bio sam uvjeren u pobjedu i napravio takvu strategiju - objasnio je Vaha sa smiješkom na licu i odjurio u Pariz.

Vidjeli smo i ‘mangupluka’ kod “modrih”, i Dinamovi igrači malo su se ‘izležavali’.

- Da, vidio sam mali pomak. Nije ovdje lako pobijediti. No uspjeli smo, a mogli smo im zabiti i više od dva gola - završio je Dinamov trener Vahid Halilhodžić.

Šime Vrsaljko blizu odlaska, ponude stižu svaki dan

Dobre igre, poziv u reprezentaciju i - odlazak iz Dinama. To je Mamićev obrazac prodaje igrača, a blizu toga je i Šime Vrsaljko. Već je dobio nekoliko ponuda, navodno je ona od osam milijuna eura odbijena. Mamić čeka onu od najmanje petnaest milijuna eura.

Dinamo u preostala dva kola EL-a sam odlučuje o svojoj sudbini

1. Pobjedom u Villarrealu 2. prosinca sve bi bilo riješeno. Dinamo bi otišao na deset bodova, Španjolci bi ostali na šest i posljednji susret u Maksimiru, protiv PAOK-a, odlučivao bi hoće li prvi biti Grci ili ‘modri’.

2. Izgubi li Dinamo u Villarrealu, o prolasku dalje odlučivat će u posljednjem kolu protiv PAOK-a. No trebat će im veća pobjeda od rezultata kojim su poraženi u Solunu. Tamo je bilo 1-0 za PAOK.

3. Eventualni bod u idućem kolu doveo bi Dinamo u situaciju da mu prolaz jamči bilo kakva pobjeda protiv PAOK-a, a u istoj situaciji našao bi se uspije li Brugge ‘otkinuti’ bod u Solunu.

4. Izgubi li Dinamo u Villarrealu, a Brugge pobijedi u Solunu, sve bi se ‘zakuhalo’. Remijem Dinama i PAOK-a, uz pobjedu Bruggea protiv Villarreala, stvorio bi se trokut tri momčadi s osam bodova...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta