Obavijesti

Sport

Komentari 17

Vaha: Trebaju nam bar dva pojačanja za Europsku ligu

Vaha: Trebaju nam bar dva pojačanja za Europsku ligu
1

Jesu, ovo su itekako kvalitetne momčadi, ali mi ćemo se ozbiljno pripremiti i pokušati doći do podviga, rekao je Halilhodžić o euro protivnicima

VIDEO

Samo ne nekog od Francuza, poželio je Vahid Halilhodžić prije ždrijeba skupina Europske lige. I želja mu se ispunila. Modri su svrstani u skupinu s Paokom, Bruggeom i Villarrealom.
- Moglo je i lošije proći. Europska liga je kvalitetna, ima strahovito dobrih momčadi. Pa 50 posto njih je igralo Ligu prvaka. Sve je moguće u našoj skupini - rekao je Vaha nakon što je saznao s kim njegov Dinamo igra.
Uvjeren je da 'modri' mogu prezimiti u Europi ove godine.
- Jesu, ovo su itekako kvalitetne momčadi, ali mi ćemo se ozbiljno pripremiti i pokušati doći do podviga. Pokušat ćemo proći skupinu, nešto što nije uspjelo ni s puno jačim kadrom. No, ako unaprijed kažemo da nemamo šanse, ne moramo ni igrati - priča Halilhodžić.
Iskusni trener Dinama doveden je upravo zbog toga, europskog iskustva.
- Znam što nam treba. Još ćemo se mi pripremiti. Optimisti smo, umjereni optimisti - kaže.
Još radimo na pojačanjima, pokušat ćemo nekog dovesti, ali ne mogu vam reći imena jer odmah im skače cijena. Moramo dovesti pojačanja da budemo jači - otkrio je Vaha, no nije želio reći o kojim se igračima točno radi.
- Fama da sam neki fantom, da imam utjecaj na sve u klubu i ova uzvratna utakmica su bili veliko breme. U klubu i među igračima osjećam veliki strah i grč, nadam se da će sada biti bolje.
Iako nije rekao konkretna imena, Halilhodžić je otkrio pozicije na koje ciljaju.
- U obrani i napadu nam trebaju pojačanja. Imamo talent, ali smo lagani u duelima, trebaju nam čvrsti igrači, a i da se pojača konkurencija. To nam treba za Europu. Treba nam 17, 18 vrlo dobrih igrača, da se mogu rotirati, a da momčad ne izgubi na kvaliteti. No, treba biti oprezan, novi igrači mogu poremetiti atmosferu. Sad napokon imamo dašak veselja - zaključio je Dinamov trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti