Obavijesti

Sport

Komentari 43

Vaha uvjeren: Ovo je godina PSG-a, mogu otići sve do kraja

Vaha uvjeren: Ovo je godina PSG-a, mogu otići sve do kraja
1

Real nikad ne smijete otpisati, ali ta je momčad u očitom padu. U silaznoj je putanji ove sezone i Cristiano Ronaldo. Novi nogometni kralj bi mogao biti Neymar, rekao nam je bivši trener PSG-a i Dinama

VIDEO

U gradu ljubavi, na dan ljubavi, PSG je točno prije godinu dana razbio Barcelonu u osmini finala Lige prvaka. Bilo je to Valentinovo za pamćenje za sve navijače francuskog prvaka. Godinu dana poslije, PSG opet igra na Valentinovo. Protivnik je ponovno španjolski velikan, samo će sada Francuzi biti gosti.

Vahid Halilhodžić je od 2003. do 2005. godine sjedio na klupi Parižana, bio je igrač i trener momčadi s Parka prinčeva i nestrpljivo čeka sraz na Santiago Bernabeu.

- Evo, baš listam L’Equipe. Njima je glavna dvojba hoće li igrati Mbappe ili Di Maria. Mislim da će na kraju ipak igrati Mbappe. On, Neymar i Cavani mi zajedno izgledaju još paklenije - rekao nam je izbornik Japana, koji je trenutno u Francuskoj.

Vaha smatra kako Parižani itekako mogu doći do pobjede u dvorištu europskog prvaka.

- Real nikad ne smijete otpisati, ali je ta momčad u očitom padu. U silaznoj je putanji ove sezone i Cristiano Ronaldo. Novi nogometni kralj bi mogao biti Neymar. Ovo je njegova godina i godina PSG-a - rekao je Vaha i dao svoju prognozu finala Lige prvaka ove sezone.

- Uvijek su moguća neka iznenađenja, ali ako se ne sretnu prije, mislim da ćemo u završnici gledati PSG i Manchester City. To su dvije najbolje momčadi u Europi u ovom trenutku - uvjeren je bivši trener Dinama.

PSG u polufinalu Lige prvaka nije bio duge 23 godine, to je najdalje gdje je dogurao. Predvodio ih je tada veliki George Weah, sad ih predvodi Neymar, koji je genijalan igrač.

- On i Mbappe su nakon Messija i Ronalda najatraktivniji igrači današnjice. Zbog toga je PSG i favorit večeras u Madridu - završio je Vaha.

Lani je tvrdio kako Parižani još nisu dovoljno zreli za finale Lige prvaka i naslov europskog prvaka. Sad je siguran kako njegov PSG može otići do kraja. Nije jedini poznati nogometni trener i stručnjak koji to misli. Ako padne Real, onda će biti jasno, ovaj PSG može na krov Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu