Obavijesti

Sport

Komentari 77

Vaha: Za takav novac u Europi nema boljeg od El Soudanija...

Vaha: Za takav novac u Europi nema boljeg od El Soudanija...
3

Nisam vidio gol protiv Osijeka, ali čuo sam da je majstorski zabio. Pa što sam vam rekao, javio se s odmora Halilhodžić, koji je El Soudanija pozvao u reprezentaciju

VIDEO

Atraktivan i uzbudljiv. To su dvije riječi koje najbolje opisuju Alžirca El Soudanija. Igrač je to koji svojim sjajnim potezima na noge diže gledatelje u Maksimiru.

Odavno u Maksimiru nije viđen ljepši gol. Kako je samo Soudani “legao” braniča Osijeka i pogodio suprotni kut desnom nogom. Više od 7000 gledatelja ustalo mu je i zapljeskalo kad je izlazio iz igre.

Vidite da sam vam dobro opisao Soudanija. Bit će on veliko pojačanje za ovaj Dinamo, Vaha dobro zna što još Soudani može

- Nisam vidio gol protiv Osijeka, ali čuo sam da je majstorski zabio. Pa što sam vam rekao... - javio se s odmora u Makarskoj Vahid Halilhodžić.

Vaha je izbornik Alžira i uveo je Soudanija u reprezentaciju.

- Kad su me iz Dinama zvali i pitali za savjet, poručio sam im da ga odmah uzmu. U ovom trenutku za te novce u Europi ne možete dobiti boljeg napadača od Soudanija - kaže Vaha, koji ga u reprezentaciji koristi na lijevom krilu, a kod Krune Jurčića igra na desnoj strani.

- Može on igrati i kao centralni napadač. Dobar je na svim pozicijama u napadu. Ima sjajan dribling, a važno je da i odlično zna podvaliti loptu. To ste već mogli i vidjeti. Uz sjajne igračke on ima i ljudske kvalitete. Vidim da ga je publika sjajno prihvatila. Ma vjerujte mi, on će vas još više oduševiti. Pravi je pozitivac - rekao je bivši Dinamov trener.

Alžirac na dan utakmice protiv Osijeka nije ništa jeo zbog ramazana. Tek je nakon utakmice, oko ponoći, otišao na večeru. Neki su se igrači Dinama pitali kako bi tek igrao da je jeo prije susreta.

Što će tek biti kad se mi u napadu još malo uigramo. Ovo zasad izgleda baš odlično, Duje Čop je oduševljen alžirskim kolegom iz napada

- Ramazan neće biti nikakav problem. Navikao se on na to. Dinamo zbog toga ne treba strahovati. Bit će sve u redu, a možda je bolje da manje jede, bit će još brži i eksplozivniji nego sad - šali se Vaha.

S novim su igračem oduševljeni svi u Maksimiru. Od Krune Jurčića pa nadalje.

- On će sigurno biti jedna od glavnih karika Dinama u ovoj sezoni. Vidi se da je odličan igrač - kaže Jurčić.

Dobio je Kruno, čini se, “atomsko” pojačanje, a može biti zadovoljan s partijom i ostalih igrača uoči utakmice s Folom u 2. pretkolu Lige prvaka.

Ivo Pinto je u drugom poluvremenu na desnom boku izgledao jako dobro. Lijepo je asistirao za gol Duji Čopu. Baš je Pintu u zagrljaj nakon gola otrčao El Soudani. Njih se dvojica dobro znaju iz portugalske lige. Ovaj Dinamo obećava. Čop zabija kao “lud” u prvim utakmicama. Jurčić još čeka Juniora Fernandesa. On zasad puno promašuje, ali bi uz Duju i Soudanija morao proraditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve