Obavijesti

Sport

Komentari 34

Vakula je rek'o da neće, a ono: Snijeg zabijelio poljudski teren

Vakula je rek'o da neće, a ono: Snijeg zabijelio poljudski teren
15

Rudeš i Hajduk već su zamijenili domaćinstvo, trebali su igrati u Kranjčevićevoj ulici u subotu, ali utakmica je zbog vremenskih neprilika preseljena u Split koji je sad - pod snijegom...

VIDEO

Hoće li sada Rudeš tražiti zamjenu domaćinstva?, nasmijao se navijač Hajduka koji je stigao na Poljud samo kako bi snimio snijegom prekriveni travnjak, pojavu koju Splićani gotovo ne pamte.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

poljud 00:45

Podsjećamo, Rudeš i Hajduk već su zamijenili domaćinstvo, trebali su igrati u Kranjčevićevoj ulici u subotu u sklopu 24. kola HNL-a, ali utakmica je zbog vremenskih neprilika preseljena iz Zagreba u Split.

A dva dana prije utakmice snježne pahulje zabijelile su Poljud.

Padale su prave 'krpe' i hvatale se za tlo, iako su meterorolzi najavljivali zatopljenje i kišu. Tako će vjerojatno i biti, Hajduk i Rudeš će u subotu, po svemu sudeći, odigrati utakmicu bez ikakvih problema.

Nije samo bijeli Poljud zaintrigirao navijače Hajduka, već i spomenik legendarnom Bernardu Vukasu koji je također prekriven snijegom.

Simbolične bijele pahulje podsjećaju na bijeli dres koji je toliko volio, iako je okoliš primjereniji njegovom rodnom Zagrebu gdje je snijeg puno češća pojava.

Hajduk mora ostati naš

Poznato lice pojavilo se na Poljudu.

Daniel Križek, simpatije javnosti pobrao tijekom akcije „Ili jesmo ili nismo“ kada je putovao cijelu noć iz svoje Slatine kako bi osobno donirao iznos za ime na dresu.

Samo zbog toga prevalio je ovaj stopostotni invalid Domovinskog rata cijeli taj put i ganuo sve svojom vjerom u uspjeh projekta ne skrivajući ponos što će mu ime ostati utkano u dres, ali i povijest kluba.

- Hajduk mora ostati naš - rekao je tada.

Isti put i isti razlog doveli su Daniela i u subotu, uoči utakmice sa Slaven Belupom na Poljud. I ovaj put, probijao se cijelu noć s nagibnim vlakom kako bi došao na Poljud, pogledao svoje 'bile' i postaojedan od navijača koji će ispisati povijest Kluba.

Uplatom od 7500 kuna upisao je svoje ime u tematski park.

- Nema ništa ljepše nego biti uz svoj klub, a na ovaj način biti ću uz Hajduk za sva vremena, rekao je dodavši kako je ovo za njega jako emotivan trenutak.

Čin vrijedan divljenja, ljubav i žrtva koja izaziva pažnju, ali za Daniela nešto normalno.

Skromno kaže da od puno galame nema ništa.
- Ako se voli Hajduk, onda se za njega treba tu i tamo žrtvovati. Ja ga volim, volim do groba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'