Obavijesti

Sport

Komentari 5

Van der Vaart optužio Ronalda, ali malo se zeznuo: Utakmica o kojoj govori uopće ne postoji

Van der Vaart optužio Ronalda, ali malo se zeznuo: Utakmica o kojoj govori uopće ne postoji
1

Igrao sam s Cristianom. Kod kuće smo pobijedili Sporting sa 6-0. Ja sam postigao hat-trick, a on ni gol i bio je ljut u svlačionici. Normalna stvar bi bila da odemo na pivo, rekao je Van der Vaart u razgovoru s Crouchem

VIDEO

Bivši igrač Real Madrida i nizozemske reprezentacije Rafael van der Vaart u razgovoru s Peterom Crouchem uputio je kritike na račun Cristiana Ronalda u periodu kada su zajedno igrali u Madridu. No, postoji jedan mali problem - utakmica o kojoj priča ne postoji.

POGLEDAJTE VIDEO: CR na pucačkom treningu

Pokretanje videa...

Ronaldo na treningu Juvea 01:32

U dresu 'kraljeva' proveo je dvije godine, a drugu sezoni dijelio je svlačionicu s Ronaldom. Prisjetio se utakmice kada je postigao hat-trick protiv Sporting Gijona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrao sam s Cristianom. Kod kuće smo pobijedili Sporting sa 6-0. Ja sam postigao hat-trick, a on ni gol i bio je ljut u svlačionici. Normalna stvar bi bila, kao što bi napravili ti i ja, da odemo na pivo.

UEFA Nations League 2020/21 Draw - Amsterdam

No, Real nikad u tom periodu nije pobijedio Sporting 6-0. Niti je Van der Vaart zabio hat-trick dok je Ronaldo bio u Realu. Stoga, tri su utakmice na koje Nizozemac vjerojatno misli, ali mu se sjećanje izmijenilo.

Real je pobijedio Sporting sa 7-1 u njegovoj prvoj sezoni. Tada je Van der Vaart postigao hat-trick dok Ronaldo uopće nije bio član kraljevskog kluba.

U sezoni 2009/10 Real je ostvario pobjedu od 6-0 nad Zaragozom. Van der Vaart je zabio dva, a Cristiano Ronaldo jedan gol.

Treća utakmica je trijumf nad Sporting Gijonom 3-1 kada je Nizozemac postigao dva pogotka, dok se Portugalac nije zabio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića