Obavijesti

Sport

Komentari 44

Van Gaal upozorio: I Škoti će otkriti koliko je Mandžo ubojit

Van Gaal upozorio: I Škoti će otkriti koliko je Mandžo ubojit
5

Bivši trener Bayerna, a danas izbornik Nizozemske upozorio je Škotsku na Marija Mandžukića. Nizozemac je oduševljen Mandžinim kvalitetama i sezonom iz snova

VIDEO

Iako je Mario Mandžukić (27) u Bayern došao tek sezonu nakon njegova odlaska iz Münchena, Louis van Gaal oduševljen je hrvatskim napadačem. Izbornik Nizozemske u razgovoru za The Scottish Sun upozorio je da Škotsku čeka teška borba s jednim od najboljih napadača svijeta u ovom trenutku.

- Škotska će uskoro naučiti koliko je Mario Mandžukić dobar igrač. Ono što ga čini posebnim nije samo to što je vrhunski napadač, nego i nevjerojatan posao koji obavlja u obrani. To volim kod njega - priča Van Gaal te nastavlja:

- On je savršeni timski igrač kojem je na prvom mjestu uspjeh momčadi. Škotska mora biti oprezna, opasan je po gol iz svake pozicije. Zabija sa svih strana.

Van Gaal je Bayern vodio od 2009. do 2011., a u to vrijeme u momčadi je imao dva Hrvata, Ivicu Olića i Danijela Pranjića. Mandžukića je upoznao kroz igre u Wolfsburgu, a ove sezone oduševila ga je njegova eksplozija u najboljoj momčadi svijeta.

- Mandžukić može biti koban i Strachan će, uvjeren sam, reći svojim igračima da posebno paze na njega. Mario je opasan na svim stranama terena i ako samo na sekundu zaspite, on će vas kazniti. Škotski će igrači morati biti na velikom oprezu jer Mandžukić je igrač koji ne treba poseban poziv da pokaže koliko je ubojit pred golom.

- Ima vještine koje mogu naštetiti bilo kojoj momčadi na svijetu, no ne čini to sam. Hrvatska će igrati slično kao Bayern, pustit će Mandžukiću slobodu da naudi protivniku. No neće raditi to sam, već će vas cijela momčad pritiskati - zaključio je Van Gaal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu