Obavijesti

Sport

Komentari 7

Varaždin doveo iskusni trojac: S obzirom na situaciju u Ukrajini, odlučio sam doći na posudbu...

Varaždin doveo iskusni trojac: S obzirom na situaciju u Ukrajini, odlučio sam doći na posudbu...
4

Došlo je do mimoilaženju u nekim stavovima s Olimpijom. Odlučili smo da najbolje da svatko krene svojim putem, objasnio je bivši igrač Osijeka Marin Pilj

VIDEO

Četvrta momčad HNL-a Varaždin predstavila je četiri nova pojačanja.

Stigao je David Puclin (30), bivši igrač Slaven Belupa, Istre 1961, Međimurja, Šibenika i ukrajinske Vorskle iz Poltave.

Pokretanje videa...

Slavlje igrača Varaždina nakon pobjede protiv Hajduka 00:30

- S obzirom na situaciju u Ukrajini, odlučio sam doći na jednogodišnju posudbu. Nadam se da ću opravdati svoj dolazak. Dečki imaju kvalitetu i vjerujem da ću im pomoći da nastave u ovome smjeru - ističe Puclin, koji je prošao Varteksovu školu nogometa.

Varteksovu školu nogometa prošao je i 32-godišnji stoper Matija Katanec, koji se nakon 11 godina vratio u Varaždin.

U međuvremenu je nastupao za Radnik iz Bijeljine, Zrinjski iz Mostara s kojima je igrao kvalifikacije Lige prvaka, Speziju, Goricu, a posljednjih nekoliko sezone proveo je mađarskim klubovima Zalaegerszegu i Mezőkövesdu.

U 6. kolu HNL-a Varaždin i Šibenik odigrali neriješeno  (2:2)

- Drago mi je da sam se vratio nakon 11 godina igranja u inozemstvu. Ovo je moj klub. Tu sam bio od sedme do 18. godine. Mislim da je klub vrlo stabilan s nekoliko mladih perspektivnih igrača - dodao je Matija.

Veliko pojačanje u veznom redu bit će Ivan Ćubelić, koji dolazi na posudbu iz Hajduka, kao i Marin Pilj, bivši igrač Belišća, Osijeka i ljubljanske Olimpije.

- Došlo je do mimoilaženju u nekim stavovima s Olimpijom. Odlučili smo da najbolje da svatko krene svojim putem. Svidjelo mi se kako su mi ljudi ovdje prezentirali situaciju. Ova ekipa ima puno prostora za napredak. Nadam se da će sve ići samo na bolje - dodao je Pilj.

Golom  Kleinheislera Osijek srušio Pogon i ušao u 3. pretkolo

Vrlo zadovoljan obavljenim poslom je sportski direktor Nikola Šafarić.

- Dobili smo širinu u kadru i zdravu konkurenciju. Ne postoje klauzule nekim igračima u ugovoru da mora igrati, da to razjasnimo. Svatko se mora izboriti za svoj status - dodao je Šafarić.

Dobrodošlicu im je zaželio i trener Mario Kovačević.

- Matija i David već dva tjedna treniraju s nama. Njih znam od kad su bili klinci. Pilja još od Belišća. To su dečki koji imaju iskustva i točno smo to željeli - zaključio je Kovačević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'