Obavijesti

Sport

Komentari 15

Varaždin i dalje na vrhu 2. HNL! Predstavnici Jaruna 'zaratili' s tribinom: Šta 'gazi Purgera'?!

Varaždin i dalje na vrhu 2. HNL! Predstavnici Jaruna 'zaratili' s tribinom: Šta 'gazi Purgera'?!

Jedan povik s tribina koji smo dosad čuli na gotovo svaku utakmicu gdje nastupa bilo koji zagrebački klub napravio je pomamu u VIP loži, ali nije to omelo domaće nogometaše koji i dalje koračaju prema 1. HNL

VIDEO

'Ajmo Jarun! Zaorio se snažan muški glas iz VIP lože varaždinskog stadiona, a neki dječak s tribine Zapad lijevo odlučio mu je još glasnije odgovoriti 'daj zašuti'. I bila je to kap koja je prelila čašu. Dvojica gostujućih predstavnika, za koje nam je rečeno da su iz samog vrha gostujućeg kluba,  našli su se na vjetrometini komentara, a bilo je tu i spominjanja majke dok je Varaždin već vodio 2-0 i sigurno jurio prema pobjedi od  4-0.

Pričalo se po drugoligaškim kuloarima da je Rudeš obećao Jarunu stimulaciju ako otkinu koji bod Varaždinu u borbi za naslov prvaka, a kako su Rudešani pobijedili Osijek 2 kod kuće (1:0) bili su bar neko vrijeme na vrhu. Ali ne zadugo jer su izabranici Marija Kovačevića od prve minute bili mnogo bolja momčad od Jaruna.

Imali su 2-0 već u 15. minuti kad je Brodić drugi put podvalio loptu suigračima - prvo je asistirao za Posavca, dok je drugi gol zabio Teklić koji je u Varaždinu na posudbi iz Hajduka. Tribine su sve pozdravile pljeskom, a onda se začuo i povik 'gazi Purgera'! Da, povik koji, budimo realni, čujemo bar nekoliko puta na većini utakmica na kojima igraju klubovi iz Zagreba.

Nećemo sad polemizirati koliko je takav uzvik korektan, ali s obzirom na to što se sve viče s tribina, ovo je još 'dječja kamilica'. Ali taj čaj nije sjeo spomenutim čelnicima gostujućeg kluba koji su 'zaratili' s cijelom tribinom, stvari su smirivali domaći zaštitari, ali i direktor Varaždina Toni Dalić koji se uljudno pokušao ispričati i zamoliti goste da shvate da su u gostima i da će takvih stvari biti pa ako je moguće da dodatno ne raspiruju stvari, ali je i on dobio, kako bi rekao Goran Babić Hambi, par redova 'turopoljskih popevki'.

Vidno su frustrirani bili gosti, a kad je u 55. minuti Blaževski krvnički polomio Postonjskog, jedan od spomenutog dvojca dignuo se prema tribini i viknuo 'Gazi Purgera! 'Ajmo sad' što opet nije naišlo na odobravanje domaće publike, a neimenovani je gospodin pokušao preskočiti ogradu te doći u ložu i obračunati se s gostima iz Zagreba, ali na kraju su se stvari smirile. 

Izgleda da je ili stimulacija bila i više nego izazovna ili su gosti jednostavno toliko željeli pomoći nedalekom kvartu, ali to nisu uspjeli. A sad će ih dočekati i na domaćem terenu, dok Varaždin ide u goste Sesvećanima. Obje utakmice igraju se u subotu, 14. svibnja.

Ostala su još tri kola ove sezone, a Varaždin je i dalje vodeći te ima plasman u prvu ligu. Razmak je i dalje dva boda, odnosno izabranici Marija Kovačevića imaju 54 boda, a Rudeš 52.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki