Obavijesti

Sport

Komentari 12

Varaždin i Šibenik remizirali u ljepotici kola, Šego zabio dva

Varaždin i Šibenik remizirali u ljepotici kola, Šego zabio dva
5

Šibenčani i četvrtu utakmicu zaredom ne znaju za poraz, dok Varaždin još nije pobijedio kod kuće ove sezone. Čop je zabio za narančaste, a bod im je iz penala osigurao Ivan Delić

VIDEO

U prvom subotnjem susretu šestog kola HNL nogometaši Varaždina i Šibenika su remizirali te je nakon uzbudljivih 90 minuta ogled završio 2-2 (1-1).

Šibenik je poveo golom Duje Čopa u 24. minuti, ali su potom uslijedila dva gola Michele Šege za 2-1 Varaždina. Konačnih 2-2 postavio je Ivan Delić koji je za Šibenik realizirao jedanaesterac u 69. minuti.

Pokretanje videa...

Obnova Šubićevca 03:35

Šibenik je odlično otvorio utakmicu te je pritisnuo domaćina stalnim napadima. Posebno se u tome isticao Delić koji je bio najveća opasnost po Varaždin, a domaćin je u takvoj igri pokleknuo u 24. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napadač Šibenika Duje Čop je bio najspretniji u stvorenoj gužvi domaćeg šesnaesterca te je poentirao za 1-0. No, Varaždinu nije dugo trebalo da vrati situaciju na početak. Pet minuta kasnije s desetak metara je opalio Michele Šego i razgalio domaće navijače.

U 6. kolu HNL-a Varaždin i Šibenik odigrali neriješeno  (2:2)

U ostatku prvog dijela opet je gotovo isključivo napadao Šibenik, ali bez završne egzekucije. Još je jednom koban po goste bio Šego odmah na startu drugog dijela. S 20 metara, okružen brojnim suparničkim igračima, Šego je žestoko odapeo i pogodio za preokret i vodstvo domaćeg sastava 2-1.

Taj je pogodak očito uzdrmao Šibenčane pa je brzo nakon toga i drugi nekadašnji igrač Hajduka, Tonio Teklić, mogao šokirati goste. No, pogodio je dva puta okvir vrata.

Gosti su i dalje izgledali izgubljeno na terenu, ali su unatoč tome ipak uspjeli izjednačiti. Ivan Delić je iznudio jedanaesterac te ga i realizirao za 2-2.

Do kraja susreta obje su momčadi mogle postići i treći pogodak te time uhvatiti preostala dva boda, no to se nije dogodilo. Varaždin tako i dalje čeka na prvu domaću pobjedu u sezoni, dok je Šibenik i dalje neporažen nakon prvog kola kada je upisao jedini poraz (Rijeka). Šibenik je odigrao već četvrti remi u sezoni.

U nedjelju će ovo kolo zaključiti Istra 1961 - Rijeka (18.55 sati) te Hajduk - Lokomotiva (21.05 sati).

HNL, 6. kolo:

  • Varaždin - Šibenik 2-2 (Šego 29, 50 / Čop 24, Delić 69-11m)
  • Dinamo - Osijek (21.05 sati)

Petak:

  • Slaven Belupo - Gorica 2-1 (Crnac 79, Žuljević 83 / Raspopović 4)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića