Sport

Komentari 0

Varaždinac Ranteš brončani na SP-u u freeestyleu na BMX-u!

Varaždinac Ranteš brončani na SP-u u freeestyleu na BMX-u!

Najuspješniji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš je u Montpellieru na Svjetskom BMX Freestyle prvenstvu završio kao trećeplasirani što je najveći uspjeh na ovoj razini natjecanja

Bila je velika pauza s natjecanjima radi Covid 19 situacije i uz to sam prošle godine u rujnu imao operaciju ramena i stvarno sam radio jako puno da bih došao do ovakvog rezultata, rekao je nakon osvajanja bročanog odličja Varaždinac Marin Ranteš.

Naš najbolji BMX vozač ušao je u povijest hrvatskog biciklizma što se tiče područja BMX-a jer je to najveći uspjeh jednog hrvatskog bicikliste na ovako velikom natjecanju.

- Presretan sam što sam mogao voziti pod hrvatskom zastavom na UCI BMX Freestyle World Championship i  zadovoljan sam 3. mjestom. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene u teškim i dobrim situacijama u zadnjih godinu dana - rekao je Ranteš.

Treće je to Marinovo Svjetsko BMX Freestyle prvenstvo i njegov najbolji rezultat do sad. Ispred njega su bila najveća imena spomenute scene - zlatni Logan Martin te srebrni Daniel Sandoval.

Najčitaniji članci