Obavijesti

Sport

Komentari 4

Varaždinci pronašli ekspresno rješenje: Trener opet Kovačević

Varaždinci pronašli ekspresno rješenje: Trener opet Kovačević

'Drago mi je što sam ponovno dobio priliku voditi svoj najdraži klub. Drago mi je da su ambicije klub i dalje ulazak u 1. HNL. Vjerujem da to možemo i ostvariti', rekao je novi/stari trener Varaždina, Mario Kovačević

VIDEO

Nakon odlaska Marija Carevića koji je s nogometašima Varaždina u šest kola osvojio isto toliko bodova, uprava je ekspresno pronašla novog trenera. Vratio se Mario Kovačević koji je Varaždince vodio u sezoni 2017./2018.

Izdržao je šest kola: Varaždin se riješio Marija Carevića, umjesto prema prvoj išli su prema 3. ligi
Izdržao je šest kola: Varaždin se riješio Marija Carevića, umjesto prema  prvoj išli su  prema 3. ligi

– Zahvaljujemo gospodinu Careviću na suradnji. Naravno je mnogo dobrih stvari, no od mogućih 18 bodova, mi smo osvojili šest i to je bio alarm za uzbunu. Nedostajao je detaljčić zbog kojeg nismo pobjeđivali i nadam se da će trener Kovačević biti taj detaljčić te da ćemo se na kraju sezone svi veseliti ulasku u 1. HNL – rekao je Dražen Vitez, predsjednik NK Varaždin.

U prošloj epizodi na klupi varaždinskog kluba, Kovačević je završio na 2. mjestu na kraju sezone i izborio kvalifikacije za 1. HNL. U kvalifikacijama je slavila Istra 1961 (ukupno 3-2), zadržavši prvoligaški status. Na ljeto, odnosno iduću sezonu uprava se zahvalila Kovačeviću na suradnji. Baš iduće sezone varaždinski nogometaši uspjeli su stići do naslova u 2. HNL i izboriti ulazak u 1. HNL.

– Drago mi je što sam ponovno dobio priliku voditi svoj najdraži klub. Nikad se nisam bojao posla. Mjesec dana sam bio slobodan i sada je vrijeme za nove radne pobjede. Drago mi je da su ambicije klub i dalje ulazak u 1. HNL. Vjerujem da to možemo i ostvariti – rekao je Kovačević koji je osim Varaždina vodio i Međimurje, Poleta iz Sv. Martina na Muri, Podravinu, a zadnji angažman imao je u Mladosti iz Ždralova s kojim je igrao kvalifikacije za 2. HNL.

Prošli put kad je Kovačević stigao na klupu Varaždina, klub je bio na 9. mjestu 2. HNL. Na kraju je kao što smo već spomenuli završio na 2. mjestu. Ovaj put Varaždinci su na 12. mjestu sa šest osvojenih bodova iz šest kola.

– Moram razbuditi ekipu. Imamo dobar igrački kadar i kvaliteta postoji. Vidio sam puno dobrih stvari i nedostajao je faktor sreće u nekim trenucima. Također, dečki moraju biti prgaviji u nekim trenucima, a na meni je da pogodim s početnom postavom jer stvarno imamo široki kadar – dodao je Kovačević kojem će pomoćni trener biti Robert Težački.

Kovačević debi na klupi Varaždina ima već u srijedu, 22. rujna, kada Varaždinci gostuju kod Sesveta u sklopu šesnaestine finala Hrvatskog kupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.