Obavijesti

Sport

Komentari 3

Varaždinci 'vraćeni u realnost', a zahtjevna publika gubi živce

Varaždinci 'vraćeni u realnost', a zahtjevna publika gubi živce
9

Nakon pobjeda protiv Dinama (1-0) i Rudeša (4-2), u utakmicu s Rijekom optimistično su ušli Varaždinci, ali 'vraćeni su u realnost'. Čeka ih teška borba za opstanak, a publika u Varaždinu je 'tankih živaca'

VIDEO

Rijeka je u Varaždinu odigrala rutinsku utakmicu i lagano ugasila sve nade Varaždina u još jedan 'veliki skalp' na Gradskom stadionu. Pod vodstvom Aleša Kačičnika gostujuća je momčad očitala lekciju neprepoznatljivim Varaždincima i spustila ih u realnost i razmišljanje o borbi za opstanak. Simon Rožman je na tribinama bio 'hladan kao špricer' i sve promatrao praktički bez emocija.

Pokretanje videa...

16:43

Ali ima onih kojima nije bilo svejedno - 1946 gledatelja na tribinama stadiona Varteksa nisu najbolje primili ovakvo izdanje nakon dobrih izdanja na domaćem terenu. Varaždinska publika dići će vas u nebesa nakon par dobrih utakmica, ali i jako poručiti što misle nakon izdanja poput ovog danas. Borimir Perković proživljava teške dane jer, željeli to mnogi priznati ili ne, i nije omiljeno lice među varaždinskom publikom.

Varaždinu se 'smočio barut', riječka dominacija na Herjavcu
Varaždinu se 'smočio barut', riječka dominacija na Herjavcu

Strateg Varaždina ne može zadovoljiti apetite ljudi koji su sedam godina željno iščekivali prvu ligu, a sad moraju gledati svog prvoligaša u povremeno dobrim izdanjima. Pljesak se nekoliko puta prolomio tribinama nakon pokojeg dobrog poteza, ali u nerijetkim trenucima su loši potezi uzeti 'na zub'. 

Miljenik publike Leon Benko, mora si priznati kako s 36 godina na leđima ipak izgleda nemoćno među prvoligaškim stoperima. Još podsjeti na stare dane kad primi loptu leđima okrenut prema golu, odnese igrača na leđima i potegne ili pak zaprijeti iz slobodnjaka. No, u igri kakvu Varaždin pokušava igrati s traženjem njegovih utrčavanja u prostor, kraj puno bržih igrača, 'stari lisac' u potpunosti je izgubio svoj smisao.

Varaždin i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Rezultat je na kraju 0-2, a uz dvije stative Puljića i nekoliko promašenih prilika - mogao je biti i veći. No, tri boda su tri boda, a Varaždin se ipak mora potruditi da ono što je napravio protiv Dinama napravi i protiv izravnih konkurenata u borbi za opstanak.

Riječani su pokazali da su momčad koja je spremna boriti se za vrh, a dodir novog trenera još nije posebno vidljiv. Bilo kako bilo, još je dugo do kraja prvenstva, ali za neke je već i u ovoj fazi bitan svaki bod žele li i sljedeće sezone nositi status prvoligaške momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba