Obavijesti

Sport

Komentari 78

Vargić: Pobijedit ćemo Dinamo jer smo mi gazde na Rujevici!

Vargić: Pobijedit ćemo Dinamo jer smo mi gazde na Rujevici!
1

Rijeka u sklopu 32. kola HNL-a na svojoj Rujevici dočekuje Dinamo. Bit će ovo susret u kojem se neće previše kalkulirati jer - tko pobjedi u utorak, vjerojatno je osvojio i prvenstvo

VIDEO

Rijeka protiv Lokomotive nije blistala, istina, bila je bolja u prvom dijelu, ali na kraju se panično branila, ispucavala loptu na tribinu... Nije nezasluženo slavila, ali moglo je biti i drukčije da Ivan Vargić nije obranio penal.

- Ne bih rekao da je bilo teško, prije rutinski. Pa nije nam Lokomotiva zaprijetila posebno ozbiljno - rekao je golman Rijeke Vargić koji se prometnuo u junaka obranom penala.

- Dijelom je to okrenulo utakmicu jer su nakon toga porasle tenzije, a mi smo se u tome bolje snašli.

U utorak na Rujevicu dolazi Dinamo, veliki je to derbi koji će usmjeriti završnicu prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pobijedit ćemo, na Rujevici smo mi gazde.

Ne bi se to moglo reći po zadnjoj utakmici u Rijeci, Dinamo je vodio, bio je bolji čak i dijelom s igračem manje.

- Bio je bolji prvih 15-20 minuta, a utakmica se igra 90 i mi smo zasluženo pobijedili - kaže reprezentativac Vargić, koji još ne razmišlja o Europskom prvenstvu.

- Koncentriran sam samo na Rijeku, želim se oprostiti s naslovom prvaka.

Vargić će karijeru nastaviti u Laziju.

- Pomalo učim talijanski, iako je nama Slavoncima bliži mađarski, ha-ha.

Mogli ste onda u MVSC Debreceni, a ne u Lazio.

- Ha-ha, oni imaju golmana. Konkurencija u Laziju? Uvijek je dobra, prava konkurencija, kako za mene tako i za moje konkurente. A o talijanskoj ligi ne treba puno govoriti, počašćen sam što idem u tako veliki klub - zaključio je Vargić.

Ivan Močinić ušao je s klupe umjesto Brezovca koji je dobio žuti karton i neće ga biti u derbiju. Bojali su se Riječani da ne bude puno kartona, čak je sedmorici igrača prijetila opasnost da propuste derbi s Dinamom, no to se dogodilo samo Brezovcu.

- Važno je da smo pobijedili Lokomotivu, iako nije bilo lako. Ne, nismo u Kranjčevićevoj razmišljali o Dinamu, ali sad već razmišljamo. Ne zovu ljudi puno za ulaznice, znaju da ih baš i nema, vjerojatno je sve rasprodano jer kapacitet Rujevice nije velik. Znamo da će Dinamo biti dobar, znamo njegove kvalitete, ali bio je dobar i prošli put na našem stadionu pa smo mi pobijedili - kazao je Močinić koji će protiv Dinama kao kapetan povesti Rijeku.

Nemaju pravo na kiks

Laknulo je Riječanima kad je sudac Matoc označio kraj susreta s lokosima, tri boda bila su im nužna prije derbija. Kako je Dinamo obavio svoje u igri protiv Zagreba, sve osim pobjede Rijeke značilo bi kraj velikih očekivanja u derbiju, iako Rijeka u utorak navečer ni pobjedom ne bi prestigla plave. Mora se nadati još jednom kiksu plavih da bi se okitila naslovom, a pritom ona ne smije kiksati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu