Obavijesti

Sport

Komentari 14

Vaso izgubio od youtubera: Ma trebate me svi kamenovati

Vaso izgubio od youtubera: Ma trebate me svi kamenovati

Poraz sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj, kazao je crnogorski borac Vaso Bakočević nakon poraza od youtubera Svjatoslava Kovalenka

VIDEO

Osebujni borac Vaso Bakočević (32) ovaj put se okušao u boksačkom ekshibicijskom meču protiv ruskog youtubera Svjatoslava Kovalenka.

No, nije se proslavio. Rus je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon četiri runde. Uostalom, sumnjamo da ga je to nešto pogodilo. Ako i je, suze je mogao brisati novčanicama koje je dobio od ruske promocije. 

VIDEO

Priredbu je organizirala organizacija Pravda fighting, a crnogorski borac bio je veliki favorit. Toliki da je i sam uoči meča govorio kako će ovo biti najlakša zarada u njegovoj karijeri. Možda i je, ali je definitivno popio i batina. Bez obzira što mu je ovo bio prvi boksački meč, koeficijent na njega bio je 1.20, a kladionice nisu dale prevelike šanse Kovalenku na kojeg je tečaj bio 3.60.

No, već od početka prve runde bilo je jasno u kojem će smjeru borba. Ruski youtuber je već u samim počecima meča jednim udarcem poslao Vasu na pod što je dovelo do brojanja. Bio je u velikoj prednosti uoči nastavka meča pa je Bakočević trebao jurnuti u napad. No, nije uspio. Kovalenko ga je iskontrolirao i stigao do relativno lagane pobjede. Vaso je tako postao još jedan MMA borac u nizu koji je izgubio od youtubera.

- Poraz sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali pa da bude šlag na tortu. Ovako bodovi pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim 'izuvanje' u komentarima - napisao je MMA borac na Instagramu.

Vjerojatno i pomalo sarkastično. Crnogorac je cijeli tjedan pravio show, po čemu je najviše poznat, a zbog toga su ga Rusi i angažirali. Poraz mu neće ulaziti u profesionalni omjer dok su džepovi sigurno dobro napunjeni pa se u miru može opet posvetiti MMA-u. 

POGLEDAJTE VIDEO: SA SAROM LUZAR SMAJIĆ NA TRENINGU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union