Obavijesti

Sport

Komentari 13

Vatrena podrška: Hrvatsku će u Walesu bodriti 1600 navijača

Vatrena podrška: Hrvatsku će u Walesu bodriti 1600 navijača
1

Hrvatska 10. listopada igra protiv Mađarske u Splitu, jasno je da će Poljud biti pun, a svjetski viceprvak imat će sjajnu podršku i tri dana kasnije kad će gostovati kod Walesa u Cardiffu

Protiv Mađarske pred više od 30.000 gledatelja na Poljudu, a tri dana kasnije u Cardiffu uz podršku 1600 navijača. Hrvatska u Walesu gostuje u nedjelju, 13. listopada, od 20.45 sati, a i tamo će biti puno "kockica". U samo nekoliko dana otišlo je svih 1600 ulaznica za to gostovanje svjetskog viceprvaka. 

Hrvatska bi u te dvije utakmice u listopadu mogla osigurati nastup na Europskom prvenstvu.

Imamo deset bodova nakon pet odigranih kola, druga je Slovačka s devet, treća Mađarska s istim brojem bodova. U igri za prolazak je i Wales, koji ima šest bodova.

U Osijeku smo Wales u lipnju pobijedili 2-1. Velšani imaju četiri odigrane utakmice dok sve ostale momčadi u našoj skupini imaju po pet odigranih utakmica.

Na klupi im je legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs. Hrvatska bi sa šest bodova u utakmicama s Mađarima i Walesom osigurala Euro. S četiri boda bismo bili na korak od plasmana na Europsko prvenstvo. 

Pokretanje videa ...