Obavijesti

Sport

Komentari 589

'Vatreni' golom Pašalića srušili Cipar i došli do prve pobjede

'Vatreni' golom Pašalića srušili Cipar i došli do prve pobjede

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je slabašni Cipar golom Pašalića u 40. minuti i upisala važna tri bodova u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. No, ponovno smo igrali jako, jako blijedo...

Hrvatska nogometna reprezentacija je s minimalnom prednošću (1-0) svladala Cipar i ugrabila prve bodove u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine.

Pokretanje videa...

'Vatreni' na treningu prije Cipra na Rujevici 01:13

Opet nismo gledali blistavu predstavu naših reprezentativaca, ali eto jedino što se piše jesu tri boda, no morat ćemo nešto promijeniti za sljedeći kvalifikacijski ciklus kada nam slijede utakmice protiv Slovačke, Rusije i Slovenije.

Kružili smo, pokušavali...ali do gola smo došli tek u 40. minuti kada je ubacio Perišić, a lopta je nakon nekoliko odbijanaca došla do glave Marija Pašalića koji takvu priliku nije mogao promašiti. Pobjeda se piše, ali tko je gledao utakmicu dobro zna da viceprvak svijeta nije stvorio niti jednu stopostotnu šansu protiv jednog Cipra! Da nije bilo sreće, vrlo smo lako mogli ostati na tek jednom bodu iz uvodne dvije utakmice. 

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Jao se nama, ako Luka Modrić mora igrati cijelu utakmicu protiv momčadi kojoj bi (po kvaliteti) trebali napuniti mrežu do 'vrha'. 

Dalić gubi svaku treću: Poraz ga je jako pogodio, deprimiran je! Ali sad stižu pobjede u serijama
Dalić gubi svaku treću: Poraz ga je jako pogodio, deprimiran je! Ali sad stižu pobjede u serijama

Izbornik Zlatko Dalić se nadao da će nakon ove utakmice primiriti hrvatsku nogometnu javnost, ali poslije ovakve blijede predstave 'vatrenih'...jasno je kao dan da to neće biti tako.

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Ponovno smo bili bezidejni prema naprijed, a kako će to izgledati kada dođe neka kvalitetnija reprezentacija... Nadamo se da ne kao protiv Slovenaca.

'Vatreni' sljedeću utakmicu igraju već za tri dana (30. ožujka) protiv Malte, a nadamo se nešto uvjerljivijoj predstavi naših reprezentativaca.

Utakmica za Budimira i Oršića! Dečki, pokažite zašto ste ovdje
Utakmica za Budimira i Oršića! Dečki, pokažite zašto ste ovdje
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kvalifikacije za SP 18:00 , Rujevica, Rijeka
Hrvatska
Pašalić 40'
1 : 0
Cipar
Sortiranje događaja
90+

Gotovooo jee. Hrvatska je nekako pobijedila Cipar i upisala prvu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

90'

Imat ćemo još 4 minute sudačke nadoknade!

85'

Evo nam pokušaja Oršića, ali Miki još nije namjestio nišanske sprave na kakve smo navikli gledati u dresu zagrebačkog Dinama. Možda protiv Malte dobije šansu od prve minute pa pokaže nešto i svog širokog repertoara...

78'

'Vatreni' kao da nemaju više ambcija prema naprijed, kao da smo zadovoljni s jednim golom u mreži slabašnog Cipra...

68'

Ajmeeee, kako smo si zakuhali. Ćaleta-Car je zakuhao pred našim golom, ali Ciprani se, na sreću, nisu dobro snašli i propustili obećavajuću šansu.

Komentari 589