Obavijesti

Sport

Komentari 108

Večer odluke u Lensu: Napada Ronaldo? Pa napast ćemo i mi!

Večer odluke u Lensu: Napada Ronaldo? Pa napast ćemo i mi!
6

SUIGRAČI Nisu Modrić i Ronaldo jedini suigrači koji će večeras igrati jedan protiv drugoga, jer Subašić, Moutinho i Carvalho su u Monacu. A Eduardo je tu pričuvni golman

VIDEO

Umorni, potrošeni, “izraubani” došli su i Cristiano Ronaldo i Luka Modrić na ovo prvenstvo.

Luka je ‘pukao’ na drugoj utakmici, nije mogao više. Ronaldu su trebale dvije da dođe k sebi nakon uspjele misije osvajanja naslova prvaka Europe s Realom. Skoro 30 puta tukao je po golu prije nego što je zabio prvi na ovom Euru.

Njihovo prijateljstvo nije narušila ni činjenica da su stručnjaci krajem protekle sezone baš Luku počeli proglašavati najboljim igračem Reala. Kao ni Modrićeva izjava još dok je igrao u Tottenhamu.

- Kao klinac obožavao sam Ronalda. Pravog Ronalda! - rekao je Luka, misleći, dakako, na brazilskoga genijalca.

A zna se da Cristiano ne voli da je netko drugi “pravi”.

Još mu je Luka ove sezone na treningu “prodao foru” kad mu je Ronaldo htio “dati pet”, a Modrić ga je sa smiješkom izignorirao. Nešto slično mu je učinio Lukin sin Ivano kad ga je Cristiano htio pozdraviti na dodjeli nagrada za najbolje igrače Primere 2014., no Modriću junioru od Portugalca je bila zanimljivija videoigra.

Nisu Modrić i Ronaldo (i Pepe) jedini klupski suigrači koji će u subotu biti na suprotnim stranama na stadionu Bollaert-Delelis u Lensu. Treći golman Eduardo dijeli Dinamovu svlačionicu s Rogom, Pjacom, Ćorićem i Schildenfeldom. Danijel Subašić, koji u Lensu nikad nije primio gol, u Monacu je s Ricardom Carvalhom i Joseom Moutinhom.

- Što bismo se bojali Portugala? Nek’ se oni boje nas. Neki dan sam izašao iz hotela, zaustavili me ljudi iz Deauvillea, kažu da idemo do finala - kaže Suba.

Protiv Ronalda je igrao u lipnju 2013. Portugal je pobijedio 1-0, a Subašiću je zabio upravo Ronaldo.

- Ma dosta mi je Ronalda, pa cijelo ga vrijeme gledamo na televiziji. Ako ćemo biti pravi, neće se naigrati. Neka mi zabije osam golova, mi ćemo njima devet. 
Pa kakvu ćete ocjenu dobiti primite li osam golova?
- Baš me briga. A kakvu će njihov kad primi devet? - kroz smijeh je rekao Subašić.

Naravno da je Mandžukiću i Kaliniću objasnio gdje Carvalho “šepa”. Ipak ima 36 godina...


- Ma kakvih 36, ima 38. Stari je to lisac, odličan igrač. Ali ipak ima godina...

Još 1999. Ricardo Carvalho je igrao za U-21 repku koju je Hrvatska s Pletikosom, Bišćanom, Tudorom i Balabanom pobijedila 3-0 i plasirala se na europsko prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna