Obavijesti

Sport

Komentari 16

Vedran Ćorluka: Bojim se da bi Spursi mogli završiti tek šesti

Vedran Ćorluka: Bojim se da bi Spursi mogli završiti tek šesti
1

Gledao sam gotovo sve utakmice Tottenhama i sve su ih odigrali s 11, 12 ili 13 istih igrača. U tome je glavni problem. Harry premalo rotira, izjavio je Vedran Ćorluka...

VIDEO

Menadžer Totenhama Harry Redknapp nije dovoljno rotirao momčad i zbog toga bi Totenham mogao ostati bez Lige prvaka, izjavio je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorlika, Tottenhamov igrač na posudbi u Bayeru.

Nakon što su Spursi dobar dio sezone kotirali kao kandidat za prvaka, u zadnjih 14 prvenstvenih utakmica ostvarili su samo tri pobjede. U zadnjih devet kola upisali su, pak, samo jednu pobjedu, uz pet poraza i tri remija. Trenutno zauzimaju peto mjesto. Za trećeplasiranim Arsenalom zaostaju šest bodova, a za četvrtim Newcastleom tri. Treće mjesto izravno vod u Ligu za prvaka, a četvrto u kvalifikacije.

- Ne bi me iznenadilo ukoliko bi Tottenham na kraju sezone bio tek šesti. Nisu dovoljno rotirali i nemaju dovoljnu dubinu na klupi - izjavio je Ćorluka za BBC.

Harry Redknapp je ove sezone koristio 47 igrača u 49 utakmica u četiri natjecanja. No, desetorica igrača upisali su više od 30 nastupa. Rekorder je desni bek Kyle Walker s 43 odigrane utakmice.

- Gledao sam gotovo sve utakmice Spursa i sve su ih odigrali s 11, 12 ili 13 istih igrača. U tome je glavni problem, menadžer nije dovoljno rotirao momčad i sada su igrači stvarno umorni - ponovio je Ćorluka.

- Po mom mišljenju, Tottenham ima jednu od najboljih momčadi u Engleskoj. Jasno da bi u pitanju bila neuspješna sezona ako se ne bi plasirali u Ligu prvaka. Ne znam što će predsjednik učiniti u tom slučaju. Jedino znam da bi to bio neuspjeh. Pogotovo što je momčad prije tri mjeseca bila u utrci za naslov s dva kluba iz Manchestera. Sada je tri boda iza četvrtog mjesta i bit će im teško do kraja sezone.

Na upit o Redknappu kao novom engleskom izborniku je odgovorio:

- Očekujem da će on preuzeti taj posao, pogotovo uzevši u obzir koliko je ljudi za njega. Može napraviti dobar posao jer Engleska ima mnoge dobre igrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'