Obavijesti

Sport

Komentari 17

Veli Vrh ima plan: Povesti 1-0 pa svi iza lopte, kao Inter u LP

Veli Vrh ima plan: Povesti 1-0 pa svi iza lopte, kao Inter u LP
4

Veli Vrh u Kupu dočekuje Dinamo. Ovo je priča o dvije strane nogometa, dok jedni za svoje predstave zarađuju milijune, drugi ne dobivaju naknadu već nogomet igraju čisto iz ljubavi...

VIDEO

Nakon tri uzastopna poraza i otkaza treneru Kranjčaru, ispred nogometaša Dinama je gostovanje protiv Velog Vrha u Kupu. Ispred domaćina je za njih utakmica stoljeća, već tjednima se radi na organizaciji i svi se nadaju pravoj fešti nogometa.

- Naš godišnji proračun je 75 tisuća kuna, a organizacija ovakve utamice stoji preko 100 tisuća kuna, no snašli smo se - rekli su nam iz vodstva kluba. 

Ulaznica za dvoboj već odavno nema, međutim mobiteli ne prestaju zvoniti - traži se karta više.

- Otkad smo izbacili Krapinu, ljudi stalno zovu, svi bi htjeli biti tu na ovakvoj utakmici - rekao je policajac iz redova Velog Vrha Anel Škiljan

Jučer su domaćini odradili zadnji trening za utakmicu, a onda su uz jedno pivo krenuli dogovori kako zaustaviti 'modre'.

- Možda da im zabijemo i onda svi stanemo iza lopte, Inter je tako osvojio Ligu prvaka - kaže nam kroz smijeh Anel koji je spreman za dvoboj s Antom Ćorićem, igračem od 100 milijuna kuna.

- Ja vam igram stopera ili zadnjeg veznog, što znači da će protiv mene igrati njihova dva najbolja igrača Soudani i Ćorić, ali nećemo se predati naravno, spremni smo za utakmicu. 

Anel već četiri godine radi kao policajac, šefovi izađu u susret, a za utakmicu protiv Dinama nije uopće bilo potrebno pitati.

- Oslobode me kad igramo neku utakmicu, ali na kraju se sve to nadoknadi - kaže Anel.

Dinamo je poljuljan nakon tri poraza, no i domaćini imaju svoje probleme.

- Ozlijeđen nam je napadač Vidajić, ima 42 godine, a zabio je prošlo kolo, neće biti spreman 100 %, ali i takav je opasan. - kaže Anel, a istaknuo je da kao i Hrvatsku i njih muči problem lijevog beka.

- Igra nam kadet Borna Vuica, dečko je 2000. godište, ali obavlja sjajan posao - rekao je za kraj.

Predsjednik Klaudio Radola i trener Sergej Banović također se vesele gostovanju Dinama.

- Naši momci su ribari, cestari, trgovački putnici. Nikakvu naknadu nemaju za igranje u klubu, već igraju tu iz ljubavi prema nogometu. Siguran sam da nas čeka dobra utakmica i sjajna atmosfera - rekao je trener Banović.

- Realno očekujem pobjedu Dinama, i ja sam dinamovac, ali ovu utakmicu ću biti uz svoje momke. Nadrealno očekujem da im možemo zapapriti juhu - kroz smijeh govori trener Banović.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili
Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao
KAKVA KLASA

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao

Joško Gvardiol mogao je postati prvi branič u povijesti Premiershipa s hat-trickom da je izveo i zabio penal u nadoknadi kod Fulhama, ali je to prepustio Julianu Alvarezu