Obavijesti

Sport

Komentari 29

Veli Vrh s ribarima, školarcima i policajcima na Dinamo u Kupu

Veli Vrh s ribarima, školarcima i policajcima na Dinamo u Kupu
1

Igrači NK Velog Vrha ne dobivaju plaću, ne dobivaju ni putne troškove, a Dinamovim profesionalcima suprotstavit će se trgovački putnici, ribari, policajci, cestarski radnici, studenti, školarci...

VIDEO

Dinamo trese trenerska i rezultatska kriza, a preokret i povratak na pobjednički put može početi već danas kada gostuje u Puli kod niželigaša NK Veli Vrh u sklopu 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa od 15.30 sati. Dinamo je "navikao" na takve utakmice u Kupu. No, domaćinu je ovo spektakl. Kako pišu istarski mediji "ovako nešto se događa jednom u sto godina".

'U petak je na tiskovnoj konferenciji NK Velog Vrha, predstavljen projekt odigravanja 1. kola Kupa Hrvatske sa zagrebačkim Dinamom. Kažemo projekt, jer se ovakva utakmica na Velom Vrhu odigrava vjerojatno jednom u sto godina i ovoj generaciji igrača je pripala ta čast koju su zaslužili svojim igrama te pobjedom u pretkolu protiv trećeligaša Zagorca u Krapini', piše regionalexpress.hr.

Iz Uprave kluba izrazili su sreću što tako mali klub igra veliku utakmicu, a Dino Zgrablić rekao je kako je ova utakmica za njih bila nemoguća misija. Zahvaljujući donatorima, projekt je bio uspješan.

- Ovo je velik događaj za naš mali klub i učinit ćemo sve da ga dostojno obilježimo. Financijski smo se našli pred zahtjevnom zadaćom, jer naš je proračun oko 150 tisuća kuna, a samo troškovi organizacije ove utakmice blizu 100, no zahvaljujući brojnim donatorima, Javnoj ustanovi Pula Sport i Gradu Puli, već sada sam siguran da će organizacija biti vrlo pristojna. Vjerujem da će državni prvak s Velog Vrha otići zadovoljan prijemom. Da li i rezultatom, za to će se pobrinuti naš trener i njegova momčad - rekao je Zgrablić za glasistre.hr.

Najavljeno je da će biti oko 1400-1500 mjesta na tribinama, a Bad Blue Boysi će biti odvojeni od ostatka gledatelja. Njih 70-ak, ako uopće dođu. Stadion je, kažu u Velom Vrhu, gotovo rasprodan. Ostalo je tek nekoliko ulaznica za stajanje.

Trener Sergej Banović rekao je da je dolazak Dinama na Veli Vrh isto kao kad Real Madrid dođe u Zagreb. Igrači NK Velog Vrha ne dobivaju plaću, ne dobivaju ni putne troškove, a Dinamovim profesionalcima suprotstavit će se trgovački putnici, ribari, policajci, cestarski radnici, studenti, školarci... Trener Banović se nada da će svi dobiti slobodno danas kako bi mogli odigrati utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre
POGLEDAJTE SAŽETAK

VIDEO Šokantan početak, VAR, crveni, eurogol Perišića. Ovako je Hajduk osvojio bod kod Istre

PULA - Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1-1 u 34. kolu HNL-a pred oko 6000 gledatelja na Aldo Drosini. Salim Fago Lawal doveo je Puljane u vodstvo u četvrtoj minuti, dodao još jedan u desetoj koji je bio poništen. Nakon isključenja trenera Tramezzanija Hajduk se vratio prvijencem Perišića u HNL-u u 42. A u završnici je poništen gol za pobjedu Uremovića zbog igranja rukom.