Obavijesti

Sport

Komentari 7

Velika dvojba Don Fabija: Stari Becks ili mladi Theo?

Velika dvojba Don Fabija: Stari Becks ili mladi Theo?
1

Za poziciju na desnoj strani veznog reda za ogled na Maksimiru konkurenti su 33-godišnji David Beckham i čak 14 godina mlađi Theo Walcott

VIDEO

Tko je 'right men for the right side'? Tim se pitanjem u predvečerje gostovanja u Zagrebu zabavljaju engleski novinari. Koga će Capello odabrati - Thea ili Becksa, mladost ili iskustvo? Obojica u svakom slučaju imaju pravo nadati se. Mladi Arsenalov ofenzivac zbog odličnih 90 minuta protiv Andore, zvijezda LA Galaxyja zbog starih zasluga i još uvijek najboljeg centaršuta na svijetu.
- Dobro je imati iskusne igrače u momčadi, a mi na raspolaganju imamo dovoljno iskusnih - mišljenje je Davida Beckhama kojim je jasno rekao što misli tko bi trebao zaigrati na desnom krilu.
- Dio mojih suigrača i ja igrali smo u nekim od najvećih utakmica koje postoje u svijetu nogometa. To iskustvo trebat ćemo u srijedu navečer - dodao je 33-godišnji superstar.
Kada je Engleska prije dvije godine gostovala u Zagrebu, David Beckham je dobio etiketu 'otpisani'. Steve McClaren tada je svašta pokušavao, mijenjao sustave i - izgubio. Danas je na klupi jednog Twentea, a Beckham je ponovno 'u igri'.
- Nema govora o bilo kakvom poravnavanju računa. Sve što mi želimo je odigrati dobru utakmicu i izvući dobar rezultat. Znamo da je Hrvatska jako dobra momčad, imaju nekoliko sjajnih igrača, a nije lako ni igrati u takvoj atmosferi - priča Beckham.
Theo Walcott je prije dvije godine imao 17 godina, ali već je imao iskustvo Svjetskog prvenstva. Tadašnji izbornik Eriksson ga je vodio u Njemačku prije nego je odigrao pravu utakmicu za Arsenal. Još se uvijek nije potpuno igrački razvio, ali sve je bolji.
- U nogama imam dovoljno utakmica na najvišoj razini, ali nisam još dobio pravu priliku u reprezentaciji. Protiv Andore mi je izbornik dao priliku i bilo je doista sjajno - rekao je 19-godišnji Walcott, koji je, kao i čak 14 godina stariji Beckham, siguran da za njega ima mjesta u prvih 11 na Maksimiru.
- Odlično treniram, a kada je tako, odmah je i samopouzdanje veće. Siguran sam da sve dobr stvari iz utakmice protiv Andore mogu ponoviti i protiv Hrvatske. Beckham? On mi je velika potpora. Prije Andore mi je dao i savjet. Rekao je: "Samo uživaj."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo