Obavijesti

Sport

Komentari 8

Veliki Samoanac ima posljednji 'ples', oprašta se Mark Hunt...

Veliki Samoanac ima posljednji 'ples', oprašta se Mark Hunt...
1

Nakon dva velika nokauta u Pekingu, slijedi još jedna uzbudljiva večer u svijetu slobodne borbe. UFC seli u australski Adelaide, a domaća će publika gledati večer udarača

VIDEO

Legende borilačkog sporta protiv domaćih boraca. Pravi spektakl očekuje ljubitelje slobodne borbe u Australiji na UFC Fight Nightu 142. Nakon prošlotjednih borbi u Pekingu, svijet slobodne borbe seli se u australski Adelaide.

Nakon dva nokauta u Kini, i u Australiji bi mogli imati pravu nokautersku večer.  Podsjetimo, u Pekingu je Alistair 'The Reem' Overeem uništio debi mladog Sergeya Pavlovicha i pokvario njegov savršeni 12-0 skor. U glavnoj borbi večeri Curtis Blaydes je lovio svoje mjesto za napad na titulu, ali 'Predator' je pokazao da je mnogo naučio iz borbi s Miočićem i Lewisom. Čekao je Ngannou svoju priliku i strašsnom desnicom slomio pomalo neopreznog Blaydesa.

Adelaide će u glavnim borbama večeri gledati pravi sraz udarača. Još jedan 'gospodin savršeni', Tai Tuivasa (8-0) tražit će nastavak svog uspona. Neće imati lak posao jer se s druge strane nalazi simpatični Brazilac, Junior dos Santos. 'Cigano' će nakon pobjede protiv Blagoya Ivanova željeti dokazati da još nije za otpis, a mladom 'Bam Bamu' to je idealna prilika da pobjedom pred domaćom publikom protiv jedne od legendi bude novo ozbiljnije lice u teškoj kategoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije njih će u oktogon izaći jedan od najomiljenijih boraca na svijetu u još jednom teškaškom obračunu, Samoanac Mark Hunt. Najavio je Hunt kako je ovo njegova posljednja borba u UFC-u, a pretpostavlja se i u karijeri. Legenda PRIDE-a i UFC-a će svoj posljednji ples u oktogonu otplesati s Justinom Willisom koji u dvorištu Dana Whitea ima savršenih 3-0, dok u karijeri ima omjer 7-1.

Još jedna legenda borit će se na australskom tlu. Drugi Brazilac glavnog dijela Fight Nighta, Mauricio 'Shogun' Rua će se u poluteškoj kategoriji boriti protiv Tysona Pedra. Još su tri borbe u glavnom dijelu - u velteru se bore Jake Matthews protiv Tonyja Martina, u lakoj Paul Craig protiv Jima Crutea, dok će se u perolakoj kategoriji boriti Suman Mokhtarian i Sodiq Yusuff.

'Večer udarača' počet će u nedjelju, 2. prosinca, u 4 sata ujutro po hrvatskom vremenu. Direktni prijenos možete pratiti na portalu gol.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića