Obavijesti

Sport

Komentari 0

Veliki slovenski talent i nećak bivšeg 'rossonera' u Lokomotivi

Adriano Bloudek (16), mladi slovenski reprezentativac, potpisao je za zagrebačku Lokomotivu. Radi se o jednom od najvećih talenata iz škole nogometa u Mariboru koji će se okušati u Hrvatskoj.

Mladi napadač dolazi iz poznate nogometne obitelji porijeklom iz Zenice u Bosni i Hercegovini. Otac Ingmar (44) bio je branič u nekoliko slovenskih klubova, kao i djed Marijan (68), koji je trenirao Maribor, Zrinjski i Široki, a stric Sandro (34) bio je u omladinskom pogonu velikog Milana prije nego što je igrao za Varteks i Šibenik, a danas je pomoćnik Tomislava Stipića u Slaven Belupu.

Adriano je u sezoni 2017/18. zabio 44 gola za mlađe uzraste Maribora, a protekle sezone u kadetskom prvenstvu Slovenije 13 golova u 15 utakmica. Nakon Ljudskog vrta sreću će okušati na Kajzerici, a nije nemoguće ni da ubrzo dobije šansu i u prvoj momčadi.

Veliki slovenski talent i nećak bivšeg 'rossonera' u Lokomotivi
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića