Sport

Komentari 4

Veliki transfer: Bruna Zrnić ušla u najbolju sedmorku Eura do 19 godina, pa otišla u Budućnost

Veliki transfer: Bruna Zrnić ušla u najbolju sedmorku Eura do 19 godina, pa otišla u Budućnost

Bruna Zrnić prošlu je sezonu provela u Podravci, a sada će talentirana 18-godišnjakinja braniti boje dvostrukog prvaka Europe koji na nju najozbiljnije računa i u novoj sezoni...

Bruna Zrnić (18) novo je pojačanje dvostrukog europskog rukometnog prvaka Budućnosti iz Podgorice. Talentirana hrvatska rukometašica s crnogorskim velikanom potpisala je dvogodišnji ugovor...

Juniorska reprezentativka Hrvatske, ali i nećakinja zlatnog olimpijca Vedrana Zrnića, oduševila je na Europskog prvenstvu do 19 godina, pa odmah privukla pažnju brojnih rukometnih velikana. Bruna Zrnić na tom je turniru bila najbolja hrvatska igračica, najbolji strijelac naše reprezentacije, a našla se i u najboljoj sedmorci Europskog prvenstva.

Takve predstave oduševile su čelnike Budućnosti koji su povukli pravi potez i odveli najtalentiraniju hrvatsku rukometašicu u Crnu Goru. Budućnost i u novoj sezoni ima velike planove, prvakinje Crne Gore su ostale bez nekoliko važnih igračica, ali su u Podgoricu stigle Babović, Mitrović i Kepić. Bruna Zrnić za sada je jedino desno krilo u Budućnosti, pa se naša rukometašica u novoj sezoni nada pravoj minutaži.

Podsjetimo, podgorička Budućnost će u Ligi prvakinja igrati u skupini s francuskim Brestom, mađarskim FTC-om, rumunjskim CSM Bukureštom, njemačkom Borussijom, ruskim Rostovom, danskim Esbjergom i bivšim Bruninim klubom - Podravkom.