Sport

Komentari 13

Veliko srce Ronalda: Potpisao i poslao dres za skupo liječenje malenog dječaka iz Kragujevca

Veliko srce Ronalda: Potpisao i poslao dres za skupo liječenje malenog dječaka iz Kragujevca

Maleni Gavrilo ima samo osam mjeseci i boluje od rijetke neuromišićne bolesti, spinalne mišićne atrofije. Radi se o izuzetno teškoj i progresivnoj bolesti koja najčešće ima smrtni ishod

Nakon što je kapetanska traka Cristiana Ronalda završila na humanitarnoj aukciji koja je organizirana za pomoć bolesnom dječaku, Portugalac je poslao svoj potpisani dres Juventusa s porukom 'za Gavrila'.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Crno-bijeli dres s početnom cijenom iznosi već sada 64.000 kuna, a sve kako bi se financiralo liječenje za malenog Gavrila koji ima osam mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije. Za liječenje mu je potrebno još oko milijun eura.

Do Ronalda je došla informacija kako su njegovu kapetansku traku prodali za 64.000 eura, stoga je odlučio poslati potpisani dres

Podsjetimo, Portugalac je na gostovanju s reprezentacijom kod Srbije u revoltu nakon poništenog gola bacio kapetansku traku, a jedan od vatrogasaca uzeo je istu kako bi ju iskoristio za pomoć osmomjesečnoj bebi. 

U humanitarnoj akciji sudjelovao je i Stefan Mitrović poklonivši kopačke i dres koje je nosio na utakmici protiv Portugala. 

Najčitaniji članci