Obavijesti

Sport

Komentari 2

Velški izbornik: Ma ovo je kao da smo pobijedili! A platio bih kartu da mogu gledati Modrića

Velški izbornik: Ma ovo je kao da smo pobijedili! A platio bih kartu da mogu gledati Modrića

Život poslije Garetha se nastavlja i za sada imamo pozitivne znakove. Ovaj remi neće značiti puno ako ne odigramo dobro u utorak protiv Latvije, rekao je Rob Page

VIDEO

I pola sata nakon utakmice pjesme su orile s poljudskog jugoistoka. No, ne one na koje smo naviknuli. Navijači Walesa slavili su neočekivani bod kao kuća iz jedine prilike njihove reprezentacije. Dok su potonuli hrvatski navijači napuštali Poljud, Velšani su bili kao u ekstazi. Pjevali su zajedno sa svojim igračima, i dalje u nevjerici što se točno dogodilo.

Pokretanje videa...

specka navijači prije tekme 00:57

Wales je u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo senzacionalno remizirao s Hrvatskom 1-1. Velški izbornik Rob Page je na press konferenciju potpuno zatečen onime što se dogodilo.

- Osjećamo se kao da smo pobijedili! Momci su ovo zaslužili. Bilo smo disciplinirani, znali smo da nećemo imati previše prilika. Na kraju smo jednu dobili i iskoristili je.

Split: Slavlje  igrača Walesa nakon utakmice na Poljudu

Hrvatskoj je presudio igrač Ipswicha, kluba iz treće engleske lige.

- Imali smo planirane zamjene za naše napadače. Na kraju je zabio Broadhead. Znali smo kako ćemo ih rotirati. Bio je to momčadski gol.

Split: Izbornik Walesa Rob Page na konferenciji za medije nakon utakmice

Wales je ostao bez Garetha Balea koji se umirovio i još nekoliko bitnih igrača. Bilo je pitanje kako će Page to sve posložiti. Protiv Hrvatske je parkirao autobus pa dočekao gol iz jedine šanse.

- Njegova genijalnost sigurno je dodatna dimenzija svakoj ekipi. Ali sada imamo mlade, potentne igrače koji su sposobni vršiti presing punih 90 minuta. Život poslije Garetha se nastavlja i za sada imamo pozitivne znakove. Ovaj remi neće značiti puno ako ne odigramo dobro u utorak protiv Latvije. Kada igramo kao da predstavljamo naše navijače, onda je rezultat ovakav. Moramo graditi dalje na ovom remiju. Hrvatska je jako dobra momčad. Naša ekipa još može jako puno napredovati. Bila je ovo jako emotivna utakmica za nas. Mnogi su nakon susreta bili u suzama.

Velšani šokirali Hrvatsku u 93. minuti i uzeli bod na Poljudu

Ishvalio je hrvatskog kapetana Luku Modrića i otkrio kako je igrače motivirao za utakmicu.

- Nadali smo se da ćemo imati nekoliko prilika. Rekao sam igračima prije utakmice da ih moraju najbolje iskoristiti. To je bilo ključno. Ogromno je ovo postignuće. Hrvatska je momčad koja ne gubi kod kuć, a Luka Modrić je legenda, igrač svjetske klase. Pa platio bih ulaznicu da ga mogu gledati. Dali smo sve od sebe da zaustavimo Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu