Obavijesti

Sport

Komentari 17

Veselje u obitelji Miočić: Stiže nasljednik, Stipe će dobiti sina!

Veselje u obitelji Miočić: Stiže nasljednik, Stipe će dobiti sina!

Stipe Miočić je na Instagramu objavio kako je njegova supruga Ryan Marie po drugi put trudna. Na ljeto će se roditi sinčić, a još ranije je govorio da će sina, ako ga ikada dobije, nazvati Blaž...

VIDEO

Stipe Miočić (38) će 27. ožujka braniti UFC-ov pojac u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, a uoči tog meča dobio je najveću moguću motivaciju. 

Naime, američki borac hrvatskog porijekla je na Instagramu objavio kako u njegovu obitelj stiže nasljednik. Njegova supruga Ryan Marie će na ljeto roditi sinčića.

Stipe i njegova supruga Ryan-Marie su roditelji postali 2018. godine kada se rodila Meelah Clarie koja će tako uskoro dobiti brata.

I dalje nije poznato ime djeteta, ali Stipe je to još najavio prije pet godina kada je bio u Zagrebu. Tada je rekao za Fightsite, kako će, kada dobije sina, nadjenuti mu ime Blaž, po svome pokojnom djedu.

On se rodio u Rtini kraj Zadra, bio je boksač, a Stipe na stopalu ima istetoviran povijesni hrvatski grb.

- To sam tetovirao jer volim biti Hrvat. Ponosna sam osoba. Mi smo svi ratnici i imam obiteljski grb na stražnjem dijelu noge - rekao nam je Stipe prilikom zadnjeg posjeta.

Iako je odrastao u SAD-u, Stipe je oduvijek veličao svoje hrvatsko porijeklo i njime se ponosio. Pa tako je bio strastveni navijač hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Rusiji, nekoliko puta je i posjetio Hrvatsku, a životna želja mu je - boriti se u Lijepoj našoj.

- Kada se situacija smiri, naravno da bih volio boriti se u Hrvatskoj. Bilo bi to sjajno. Volim zemlju, čudesna je. Volim sve o njoj, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Definitivno bih to volio jednom kada ovoj pandemiji dođe kraj. Vidjet ćemo što UFC kaže i gdje žele da odradim idući meč. To bi bilo sjajno, a ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu - kazao je Stipe.

Inače, Stipe je vijest o prinovi doznao usred priprema za kamerunskog diva Francisa Ngannoua protiv kojeg će braniti teškaški pojas. Miočić je posljednji put u ringu bio u kolovozu prošle godine kada je po drugi put zaredom pobijedio Daniela Cormiera te ga poslao u mirovinu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka